2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی از ظاهرم ایراد میگیره عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت خودم تو اینه نگاه میکنم یه کوه عیب و نقص میبینم انقدر با حرفاش اذیتم کردههمین الان چشمام پر ا ...

یه ترفند روانشناسی هست بهت میگم هر جا دوست داری برو تحقیق کن ، برا اینکه کسی را جذب خودشون کنن اول کوچیکش میکنن ، اعتماد به نفسشو میارن پایین تا طرف رامشون بشه و این اتفاقم میفته، امیر ویکتور کلیپ هاشو ببین هر دختری سوار میکرد میگفت تو چقدر زشتی چه دماغ ضایعی داری بعد جالبه دختره اولش ناراحت میشد ولی بعد شیفتش میشد این راهکاره کوچیکت میکنه تا رامت کنه ، تو هم مثل خودش باش 

و در آخر خودتو دوست داشته باش 

برای هیچ کس کاری نکن بگو من قشنگم تو چشمات نمیبینه میرم جایی ک لیاقتمو داشته باشن

مردای این زمونه ، انقد دختر فلان اندام دیدن خودشونم نمیدونن چی میخان ، ولی با کسی که شعور نداره و تو رو برای خودت نمیخاد نمون

عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری ، وَلا اَسْمَعُ لَکَ حَسیساً وَلا نَجْوی برمن سخت است که همه را ببینم اما تو را نه ، وهیچ صدایی و نجوایی  از تو نشنوم...

عزیزم دوست پسرت هم کوره هم حسوده هم احساس ناامنی درونی داره باهاش بهم بزن. شما خیلی زیبایی

واقعا اعتماد به نفسم انقدر کم شده که منی که پسرا دانشگاه ترم های اول دنبالم بودن و اسممو گذاشته بودن دختر که خوشگله 

با ماسک میریم دانشگاه

ببین با روان من چه کرد🤦🏻‍♀️ 

چند وقت پیش عکس اکسشو نشون داد گفت دوست دارم موهات مثل اون بلند بشهمیتونی تصور کنی چه بغضی تو گلوم ا ...

وای خدای من 

شما دخترا چتونه چرا خودتونو دست کم میگیرید تا پسرای الدنگ هرطور دوست دارن با روح و روانتون بازی کنن

همون موقع الوداع را میخوندی باهاش 

بگو من منم 

پسری که دنبال مو هام واندامم باشه جایی نداره تو زندگیم

کسی اگه منو میخاد برای خودم بخاد

عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری ، وَلا اَسْمَعُ لَکَ حَسیساً وَلا نَجْوی برمن سخت است که همه را ببینم اما تو را نه ، وهیچ صدایی و نجوایی  از تو نشنوم...