2777
2789
وای وای خدا اشکم داره میاد واییییی 😂😂😂😂

نگو ک داغ دلم تازه میشه چن بار هم تو خواب واسم اتفاق افتاده فقط وقتی میدادم بیرون از خواب بیدار میشدم ببینم همسرم خوابم یا بیدار ک بعدا متوجه شدم خودشو ب خواب زده و از شدت خنده بالشت و گاز میزده😂😂😢

من که دیگه خیلی سوتی دادم یه روز رفتیم خونه خواهر شوهرم گردن منم از کارای شب پیشش یه خورده کبود بود ...

😂😂😂😂😂خیلی باحاله 

منم یبار برادرم ازم پرسید گردنت چی شده .یاد شبش افتادم .بدون اینکه ببینم چقد کبود شده گفدم مگس خورده😂😂برگشت گف چ مگس گنده ایم بود 😂😂

شدیم مثل  الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو ک داغ دلم تازه میشه چن بار هم تو خواب واسم اتفاق افتاده فقط وقتی میدادم بیرون از خواب بیدار میشد ...

وای چ باحالی توووو😂😂

شدیم مثل  الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏

منم یه بار شب خواهرشوهرم کنارم خوابیده بودپامو انداخته بودم روش صبح واسم تعریف کردکلی خجالت کشیدم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 
من که دیگه خیلی سوتی دادم یه روز رفتیم خونه خواهر شوهرم گردن منم از کارای شب پیشش یه خورده کبود بود ...

وای وایییییییی واییی منم این موضوع برام پیش اومده خواهرشوهرم پرسید گردنت چی شده 

یهویی گفتم خورده به لبه ی اوپن!!!!

ازونسال هرچی تصور میکنم خودم نمیفهمم ک چطور گردن یکی میتونه بخوره به لبه اوپن!!!!😂😂😂😂😂

خداروشکر که دارمت❤❤💙

من مادرشوهرمو از تاسوعا عاشورا ندیدم

اونم خیر سرش دلش تنگ شده برا پسرش زنگ زده میگه سعید چطوره چ شکلی شده!!😐

بعد منم گفتم خوبه خداروشکر - همونشکلی والا فقط میره باشگاه همه جاش گنده منده ترو سفت تر شده💪

مادرشوهرمم گفت هممممه جاااش؟؟؟😉😉😉

منم میگفتم اره بازوهاش پاهاش سینه هاش...

تااازه وقتی قطع کردم فهمیدم منظورش چی بوده!!!

خداروشکر که دارمت❤❤💙