2777
2789
روزای اول عقد رفته بودم خونه مادر شوهرم داشتم با خواهر شوهرم حرف میزدم دستشویی کجاس 🙄گف فلان جا تا ...

وای وای خدا اشکم داره میاد واییییی 😂😂😂😂

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده

[QUOTE=49063372]خب اصولا باید اونجا مادر شوهرت خودشو میزد ب خاب 😂[/QUOTEهمچین نگام میکرد ک نزدیک بود یبار دیگ ب......گ....و.....ز....م خخخخخ

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا انقد بده اینجوری بعد جالبیش اینه پسرشون انگار نه انگار خجالت نمیکشن ولی خجالتش واسه مامیمونه ...

یبارم منو شوهرم زیر پتو بودیم برادرم اومد تو خودمونو ب خاب زدیم ک بره 😂😂

شدیم مثل  الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏

زیر پتو خوبه بابااااااا

ام اگه پتو رومون بود لاقل یه کم بهتر بود....

جالبیش اینجاس ک بعدشم مادرشوهرم تا شب صد دفه گفت ک میخوای بری حموم بروها آب گرمه!!!!!

منم میگفتم نه مامان من تازه حموم بودم😶😶😶😶

خداروشکر که دارمت❤❤💙

من که دیگه خیلی سوتی دادم

یه روز رفتیم خونه خواهر شوهرم گردن منم از کارای شب پیشش یه خورده کبود بود 

داشت بچشو شیر میداد بعدش از متپرسید گردنت چی شده

منم خواستم بحث و عوض کنم

گفتم وقتی شیرمیخوره قلقلکت نمیده

وااااییی اینقد خندیدن که نگووو

خیلی خحالت کشیدم

😡😅😅

خدایاشکرت......منم مامان شدم
مگه میشه مگه داریم 😂😂😂

به جون شما نباشه ب جون خواهر شوهرم داریم اگه با اسهال باشه ک دیگه تمومی😯 ن میتونی بگوزی(با عرض پوزش)نه میتونی نگوزی😆 فقط بیاد خودت و محکم بگیری ی وخ شیمیایی 💨نکنی بقیه رو عطرش ک دیگه تا دو ساعت موندگاریه😂

زیر پتو خوبه بابااااااا ام اگه پتو رومون بود لاقل یه کم بهتر بود.... جالبیش اینجاس ک بعدشم مادرشوه ...

خیلی باحاله مادرشوهرت 😂😂😂😂

به جون شما نباشه ب جون خواهر شوهرم داریم اگه با اسهال باشه ک دیگه تمومی😯 ن میتونی بگوزی(با عرض پوزش ...

خدا نیاره اون روزو😂😂من اصلا کنترل ندارم 😂😂

وای خدا😁😂منم یه بار عقد بودم رفتم خونه مادرشوهرم اینا بعد عصر شد گفتن ما میریم پیاده روی کسی دیگه نموند توخونه منم زود خودمو اماده کردم گفتم مام میایم بیرون همینکه اونارفتن بیرون شوهرم گفت کجا شالو کلاه کردی جیگرررر😨😰اونا بعدیه ساعت یرگشتن ولی ماهنوز خونه بودیم دیگه تابلو بود😂😂😂😂منم خجالتی😌

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼