بچه ها فکر نکنید فضول خونه مردمم تاپیک قبلم گفته بودم. پسرداییم یه ماهه بایه دختر14 ساله ازدواج کرده. وچون ما خونمون تویه طبقه و دیوار ب دیوار هستیم خانواده داییم اونو سپردن دست من که یکم از اب و گل درش بیارم. منم هرروز میرم خونش بهش اشپزی یاد میدم فوت فن خانه داری از روشن کردن وسایل برقی گرفته تا لباس تا زدن رو یادش میدم.دختر خوبیه اروم و معصومه ومن خیلی دوسش دارم. اما مساله ای که هست من اصن نمیبینم حمام کنه بعد رابطه نه که فکر کنید من شمردم رابطه هاشونو😂نه اما شوهر من و شوهر اون همکارن و صبحا باهم میرن سرکار و تا اینا میرن سرکار این عروس خانم میاد پیش من . یبارم ازش سوال کردم که شبا حمام میکنی گفت نه هوا سرده و نمیتونم اینا. آیا لازمه بهش بگم که باید غسل جنابت کنه؟ درضمن بگم که خانوادش خییییلی داغون بودن ومجبور شدن بچگی شوهرش بدن . الان موندم لطفا راهنماییم کنید.حالا یا سهل انگاره یا کلا غسل نمیکنه فقط میبینم یه روز درمیون قبل اومدن شوهرش دوش میگیره
آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت لینک خواستی بفرما . خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.