2777
2789

بچه ها فکر نکنید فضول خونه مردمم تاپیک قبلم گفته بودم. پسرداییم یه ماهه بایه دختر14 ساله ازدواج کرده. وچون ما خونمون تویه طبقه و دیوار ب دیوار هستیم خانواده داییم اونو سپردن دست من که یکم از اب و گل درش بیارم. منم هرروز میرم خونش بهش اشپزی یاد میدم فوت فن خانه داری از روشن کردن وسایل برقی گرفته تا لباس تا زدن رو یادش میدم.دختر خوبیه اروم و معصومه ومن خیلی دوسش دارم. اما مساله ای که هست من اصن نمیبینم حمام کنه بعد رابطه نه که فکر کنید من شمردم رابطه هاشونو😂نه اما شوهر من و شوهر اون همکارن و صبحا باهم میرن سرکار و تا اینا میرن سرکار این عروس خانم میاد پیش من . یبارم ازش سوال کردم که شبا حمام میکنی گفت نه هوا سرده و نمیتونم اینا. آیا لازمه بهش بگم که باید غسل جنابت کنه؟ درضمن بگم که خانوادش خییییلی داغون بودن ومجبور شدن بچگی شوهرش بدن . الان موندم لطفا راهنماییم کنید.حالا یا سهل انگاره یا کلا غسل نمیکنه فقط میبینم یه روز درمیون قبل اومدن شوهرش دوش میگیره

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بهش

بنظرت اگه بگم یه وقت نمیره به شوهرش بگه که فلانی تا اینجام پیشرفته؟ 

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)

دخترای الان نسبت به قبل اگاهیشون خیلی رفته بالا

مطمعن باش خودش راجب این مساعل اطلاع داره 

دخالت نکنید 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
غسل رو بهش یاد بده بقیش مهم نیست

غسل رو بلده. قبل عروسیش پریود بود وقتی تموم کرد بهش گفتم بلدی غسل کنی گفت اره بلدم

تو که باهاش راحتی

یبار بشین کامل واسش بگو، بگو جای خواهرمی

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

گلم اعتقاد هر کس به خودش مربوطه 

و اینکه دستت درد نکنه یادش میدی ولی بعد یه مدت که دیدی یاد گرفته رفت و آمدتون رو کمتر کنین 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

اگه با یه لحن محترمانه و آروم باهاش صحبت کنی خیلی عالی میشه 😍

تازه خدا هم به داشتن بنده ای مثل شما افتخار می کنه 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟