2777
2789
عنوان

رشته تاریخ رو انتخاب کنم🤔🥺

541 بازدید | 31 پست

خیلی بهش علاقه دارم خیلی دوست دارم تاریخ تدریس کنم سنم به فرهنگیان نمیخوره می‌خوام آزاد بخونم همزمان توی اینستا پیج بزنم تدریس کنم تاریخ خونده ها نظرتون چیه شدنیه ؟ و بچه های متوسطه اول و دوم که تاریخ دارید اگر معلمی توی اینستا تاریخ رو ساده تر یاد بده دنبالش میکنید نظر واقعیتون رو بگید خواهشاً می‌خوام تصمیم گیری کنم🤦😂

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه تاریخ یه درس خوندیه. مثل ریاضی و فیزیک  نیست که نیاز به فیلم اموزشی داشته. مشکل بچه ها اینکه حوصله ی خوندن درس های عمومی رو ندارن و درس های تخصصی رو نمیفهمنن

بچه ها حتی سر کلاس هم به بهونه اینکه تاریخ یه درس حفظیه ، درس گوش نمیکنن. بعضی ها حتی سر کلاسش میخوابن

فک نکنم کسی دنبال اموزش تاریخ باشه

چرا؟ توی سایت خیلی میبینم شب امتحان تاریخ همه تایپیک میزنند تاریخ زیاده نخوندند یعنی به نظرتون پیجم نمیگیره؟

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
اخه تاریخ یه درس خوندیه. مثل ریاضی و فیزیک نیست که نیاز به فیلم اموزشی داشته. مشکل بچه ها اینکه حوص ...

شما معلم  هستید؟ آره بچه های الان یکم شیطونن و به درس بی اهمیت🤦

نمیگیره ازمون استخدامی شرکت کن

لیسانس اولم رو دوست ندارم از طرفی میترسم قبول نشم پارتی بازی کنند توی مصاحبه سرخورده بشم 🤦

شما معلم هستید؟ آره بچه های الان یکم شیطونن و به درس بی اهمیت🤦

نه من خودم دانش آموزم 😁

ببین شیطون هستن ها ولی همین بچه ها سر زنگ های شیمی و فیزیک از جاشون جم نمیخورن. با هم حرف نمیزنن

چون میدونن اگر یه دقیقه حواس شون نباشه. دیگه کل اون فصل رو نمیفهمند 

ولی سر زنگ های دروس عمومی یکی کتاب و خط خطی میکنه.

یکی با بغلیش حرف میزنه یکی میخوابه اصلا یه وضعیه. 

خلاصه اینکه به نظرم به تاریخ به عنوان یه شغل فکر نکن 

اگر خیلی تاریخ و دوس داری بیشتر کتاب های تاریخی بخون.

نه من خودم دانش آموزم 😁ببین شیطون هستن ها ولی همین بچه ها سر زنگ های شیمی و فیزیک از جاشون جم نمیخو ...

همه بهم گفتن اما به تازگی یه پیج دیدم علوم اجتماعی تدریس میکرد خیلی فالور داشت و پکیج می‌فروخت گفتم شاید با پیج تاریخ هم منم بتونم به هدفم برسم

من که بعید میدونم

البته سه سالی بود که پیج داشت همه رضایتش ها هم با آیدی طرف بود رفتم تحقیق کردم همشون فالورهاش بودن خیلی هوایی شدم