2777
2789
عنوان

رشته تاریخ رو انتخاب کنم🤔🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 31 پست
چی بگم والا میخوای از معلم تاریخ مون بپرسم برات؟

ممنونت میشم ازشون سوال کنی😍🥹 بازم نمیخوام اذیتت کنم اگر با معلمتون رودروایسی داری ولش کن

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نههه بابا چه اذیتی اتفاقا فردا تاریخ دارم ، ازش میپرسم بهت میگم 😘

قربونت برم مرسی ازت 😍😘❤️

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
قربونت برم مرسی ازت 😍😘❤️

سلام عزیزم 

من از معلم تاریخ مون پرسیدم. 

اولش بهش گفتم که لیسانس علوم اجتماعی داری. گفتش که حتما ازمون استخدامی شرکت کنه‌. میگفت که: من میشناسم کسایی رو که بدون پارتی  بازی تونستن قبول بشن

البته معلم ماهم قبول داشت که گاها پارتی بازی میشه.

و اینکه میگفت : نمیشه به طور قطعی گفت که پیجش میگیره یا نه ، شاید بگیره شاید نگیره.

بعد اینکه گفتش بستگی داره که کدوم شهر زندگی میکنه

اگر شهر بزرگی زندگی کنه شاید بتونه کلاس هم بذاره برای بچه ها.

سلام عزیزم من از معلم تاریخ مون پرسیدم. اولش بهش گفتم که لیسانس علوم اجتماعی داری. گفتش که حتما ازمو ...

خیلیییی ممنونمم عزیزدلم❤️

خیلی لطف کردی🌹🙏

متوسطه اول خرید دوره واقعا نمی صرفه درکل درسهای تاریخی به صورت داستان بگیم بهتره😊

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

عزیزم من خودم دبیر تاریخم باور می‌کنی بچه ها خودشون بلدن دیگ دو خط کتاب بخونن داستان اضافه هم نیازی نیست سرکلاس براشون بگی چون مهم امتحانات نهایی هس ک خط کتاب میاد ، اصلن کی می‌ره برا تاریخ معلم خصوصی بگیره ؟برو یه رشته دیگ

من همیشه مشوق و پشتیبان افرادی هستم که برخلاف القائات جامعه که فلان رشته و کار رو انجام بده پول دار بشی، بهت احترام بگذارند؛ علاقه‌ و استعدادشون رو دنبال می‌کنند!

امیدوارم با جدیت و انگیزه  علاقه‌تون رو دنبال کنید و یک مورخ برجسته و تاثیرگذار بشین و بتونین افراد دیگری رو هم به این رشته‌ی مهم علاقمند کنید.

خواهش میکنم عزیزم 💝ایشالا هر جا که هستی بهترین ها برات اتفاق بیفته 💖💖

قربونت برم مرسی 😍 انشاالله برای تو هم بهترین ها اتفاق بیفته و همیشه موفق باشی♥️😘

متوسطه اول خرید دوره واقعا نمی صرفه درکل درسهای تاریخی به صورت داستان بگیم بهتره😊

نظرتون محترمه♥️

عزیزم من خودم دبیر تاریخم باور می‌کنی بچه ها خودشون بلدن دیگ دو خط کتاب بخونن داستان اضافه هم نیازی ...

واقعا ؟ یعنی هیچوقت به حجم کتاب اعتراض نمی‌کنند که کاش کمتر بود یا ازتون نمیخوان سوال بدید و از همون ها امتحان بگیرید؟ ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏🌱

من همیشه مشوق و پشتیبان افرادی هستم که برخلاف القائات جامعه که فلان رشته و کار رو انجام بده پول دار ...

خیلی خیلی ممنونم از دلگرمیتون 🙏🌱💐

واقعا ؟ یعنی هیچوقت به حجم کتاب اعتراض نمی‌کنند که کاش کمتر بود یا ازتون نمیخوان سوال بدید و از همون ...

ازه خیلی اعتراض دارن قبلنا سوال میدادم ولی از پارسال ک نهایی شده مجبورن همه رو بخونن

ازه خیلی اعتراض دارن قبلنا سوال میدادم ولی از پارسال ک نهایی شده مجبورن همه رو بخونن

به نظرتون من اگر درس ها رو خلاصه و رمزگذاری کنم براشون واسه مرور استقبال می‌کنند؟