2777
2789
عنوان

ای آقایی که الان داری این تاپیکو میخونی

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم برام پیش اومده برا همین اکثرا جلو میشینم و یبارم به کنار دستیم گفتم، آقا من هی می چسبم به شیشه شما میاین اینورتر ! یه کم حیا داشته باشین و بلافاصله راننده نگهداشت ماشین رو و گفت آقا پیاده شین! 

باید آبرشون رو برد

من بابا ندارم، بابام چشاش رو بسته
منم برام پیش اومده برا همین اکثرا جلو میشینم و یبارم به کنار دستیم گفتم، آقا من هی می چسبم به شیشه ش ...

وای باریک به راننده😂

🌸🍃 مواظب رفتارتون با دیگران باشید چون         🌎زمین🌍 به طرز عجیبی گرده🔮

منکه همیشه جلو میشینم عمدا.. حتی شده سوار تاکسی نشدم چون جلو ادم بوده...

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

منکه میگم بهشون بیاد عقب بشینه ... وقتی هم ببینم شلوغه ک کلا سوار نمیشم . 

یه دفعه ب راننده گفتم ...گفت خودت بگو منکه نمیتونم بگم !!! گفتم باشه من سوار ماشین بعدی میشم ...

بعد رانندهه ب اقاهه گفته بود شمابرید عقب خانوم سوارشن پُر شه راه بیفتبم زود 😁

اى خانم خوب گاهى آقاهه يادش مى ره پشت سرش رو نگاه كنه شما بهش ياد آورى كن اگه واقعا آقا بود كه قبول مى كنه و الا شما ايشون رو جزو دسته آقايان حساب نكن و خودت رو اذيت نكن 

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
منم برام پیش اومده برا همین اکثرا جلو میشینم و یبارم به کنار دستیم گفتم، آقا من هی می چسبم به شیشه ش ...

عکس خودته؟؟

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab