2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها ممنون من رشته ام تجربیه از نظر اعتقادی باید در چه حد باشی؟

نماز و روزه خیلی مهمه و به هیچ وجه نباید بگی که نماز یا روزه‌ی قضا داری. خیلی‌ها سر همین گزینش رو قبول نمیشن. احکام نماز و روزه و وضو رو هم خوب یاد بگیر چون بیشتر سوالات احکام از این‌هاست. حجاب و پوشش هم خیلی مهمه. اینکه حتما چادری باشی ملاک نیست اما چادری بودن امتیاز داره. می‌شناسم کسی رو که گزینش رو با چادر نرفته بود اما قبول شد. 

امتیاز بسیج چقدره؟

دقیق یادم نیست ولی به تعداد سال‌هایی که عضو هستی برات امتیازش رو حساب می‌کنن. بسیج فعال هم تا جایی که یادمه امتیازش بیشتره. اگه عضو نیستی سعی کن عضو شی چون اکثراً عضو بسیج هستن اینجوری از اونا عقب می‌افتی و اینکه می‌تونه رو دید گزینشگر نسبت بهت تاثیر بذاره. 

دقیق یادم نیست ولی به تعداد سال‌هایی که عضو هستی برات امتیازش رو حساب می‌کنن. بسیج فعال هم تا جایی ک ...

درسته ممنون فردا ثبت نام میکنم حتما چقدر طول می‌کشه فعال بشی یعنی باید چه کارایی انجام بدی؟ 

مرسی که با حوصله جواب میدید ♥️😘