2777
2789

سلام دوستان من

من قراره تخمک اهدایی بگیرم، خیلی فکرم درگیره، کیا تجربشو داشتن و حسشون چیه؟ همون بار اول باردار شدین؟ و قبلش میکرو ناموفق داشتین؟ احساستون نسبت به اون بچه چیه؟ خواهش میکنم کمکم کنید!!!

کسایی که تخمک نداشته باشن یا ذخیره تخمدانشون خیلی خیلی پایین باشه از تخمک اهدایی استفاده میکنن. تو یزد زیاد میان واسه اهدایی. من دیدم این سایت درخواست تخمک اهدایی قبول میکنه  :
https://raadinahealth.com/1398/06/17/تخمک-اهدایی/

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلااام خوبی خدارو شکر ک علم پیشرفت کرده و نازایی ها ب روش های مخلف درمان میشه تخمک از کسی گرفتی و ان شاالله بچه دار شدی مطمین باش حست ب اون جور دیگه ای نیس اون بچه اته اون تو وجود تو شکل گرفته ان شاالله همون بار اول حامله بشی

سلام مامان اهورا امیدوارم به حق فاطمه زهرا هر چه زود دامنت سبز بشه من اطلاعی ندارم چه جوریه ولی امیدوارم موفق بشی و بهترین آرزوها رو برات میکنم عزیزم 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

اصلاً نگران نباش، حست هیچ فرقی با حس مادران دیگه نداره. عاشق بچت میشی و بچت میشه همه چیزت. با اطمینان بهت میگم. تو دوست و فامیل و آشنا چند تا داشتیم. ولی در خصوص اینکه بار اول باردار بشی یا نه، اصلاً مشخص نیست و تضمینی نیست ولی امیدوارم که خدا کمکت کنه و بار اول مثبت بشه.