ز جمع آشنایان میگریزم،به کنجی میخزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود میدهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکتر نیستمولی حد نرمالش رو جلوش براتون ازمایشگاه چند زده؟؟؟نکنه از اونایی هستی ک کلا مکمل و اهن نمیخ ...
دکتر گفته کم خونی داری ولی من خودم نگرانم این پایین بودنش غیر طبیعی نیس؟ نرمال ۸۰ تا ۱۰۰
ز جمع آشنایان میگریزم،به کنجی میخزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود میدهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...
اول اینکهشروع کن به گوشت خوردنجیگر هم خیلی جبران میکنهو هر روزکپسول ففول با ب کمپلکس بخور بعد غذا
ممنون عزیزم