2777
2789

MCV ۶۰

MCH 18.7

خیلی کم خونم ینی ؟

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر نیستم

ولی حد نرمالش رو جلوش براتون ازمایشگاه چند زده؟؟؟

نکنه از اونایی هستی ک کلا مکمل و اهن نمیخوری😁😁😁😁

شروع کن به خوردن کپسول ففول

و یه کپسول ب کمپلکس خارجی هم بخر باهاش بخور

هر روز بعد غذا

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

هموگلوبینت چنده

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

دکتر نیستمولی حد نرمالش رو جلوش براتون ازمایشگاه چند زده؟؟؟نکنه از اونایی هستی ک کلا مکمل و اهن نمیخ ...

دکتر گفته کم خونی داری ولی من خودم نگرانم این پایین بودنش غیر طبیعی نیس؟ نرمال ۸۰ تا ۱۰۰

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...
هموگلوبینت چنده

۱۱.۹

۱۱.۹

اخه یه کلیپ تو اینستا دیدم گفته بود برای تشخیص کمخونی هموگلوبین رو باید چک کرد 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

من از اونا بودمگوشت هم نمی خوردم و این بلا سرم اومد

شما دیگ از دو طرف داستان داشتی

ن گوشت میخوردی نه کپسول😁😂😂

من مردم و زنده شدم نتونستم به خانومای اطرافم بفهمونم

اهن برای پیشگیریه ک میخورن

درمانش سخته

دکتر گفته کم خونی داری ولی من خودم نگرانم این پایین بودنش غیر طبیعی نیس؟ نرمال ۸۰ تا ۱۰۰

اول اینکه

شروع کن به گوشت خوردن

جیگر هم خیلی جبران میکنه

و هر روز

کپسول ففول با ب کمپلکس بخور بعد غذا

اول اینکهشروع کن به گوشت خوردنجیگر هم خیلی جبران میکنهو هر روزکپسول ففول با ب کمپلکس بخور بعد غذا

ممنون عزیزم 

دکتر نیستمولی حد نرمالش رو جلوش براتون ازمایشگاه چند زده؟؟؟نکنه از اونایی هستی ک کلا مکمل و اهن نمیخ ...

چرا بدون علم و آگاهی دارو تجویز میکنید با توجه به عدد ش که mcv ۶۰   صد درصد مینوره 

نباید ففول بخوره چون آهن داره 

آهن برای کسایی که مینورن مضره