2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم دعوام شد

178 بازدید | 13 پست

مهمونی باهم نمیاد 

منم بهش چی گفتم 

دعوامون شد فقط خودش میزد و داد میزد 

بعد یک ربع اروم شد گفت چرا گریه میکنی منم محلش ندادم به هر حال هر کاری کرد که گریه نکنم 

میگم چرا خودت میزنی 

میگه برای اینکه دستم روت بلند نشه خودم میزنم 

سالمه ؟؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بازبون خوش ازراه قلقش واردشو بازبون تند و کنایه و بد و بیراه حرف بزنید مرداوحشی میشن کاربه کتک کاری میکشه 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

اره سالمه که دستش رو تو بلند نمیشه عصبانیتشو رو خودش خالی میکنه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بازبون خوش ازراه قلقش واردشو بازبون تند و کنایه و بد و بیراه حرف بزنید مرداوحشی میشن کاربه کتک کاری ...

تا جونش در بشه اگه یه سریا تو مهمونی باشن نمیاد منم دلم میخاد برم میگه تنها برو گفتم مگه تو قبرستونی که تنها برم

اره سالمه که دستش رو تو بلند نمیشه عصبانیتشو رو خودش خالی میکنه

خیلی بد میزد پاش زد تخت زخم شد بعدشم اومد اشتی کرد منم گفتم‌اگه بعدا نیامذی پا خونه بابات نمیزارم 

تا جونش در بشه اگه یه سریا تو مهمونی باشن نمیاد منم دلم میخاد برم میگه تنها برو گفتم مگه تو قبرستونی ...

دوست منم تنها میره شوهرش مهمونی هایی که فقط خودسون دعوت باشن میره غیرخودشون کسایی دیگه باشن دیگه نمیره دوستم این موضوع روپذیرفته و دیگه اصلا بحثی ندارن خودش بابچه هاش میره

سراغ شوهرشم بگیرن راستشومیکه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
دوست منم تنها میره شوهرش مهمونی هایی که فقط خودسون دعوت باشن میره غیرخودشون کسایی دیگه باشن دیگه نمی ...

من نمیتونم قبول کنم همه شوهر منو بهترین میبینن ولی این از یه سریا بدش میاد 

من کوتاه نیامدم گفتم اگه نیایی پا خونه بابات نمیزارم چون اگه پسر تنها بره خون باباش یعنی زنش باهاش قهره