2777
2789
عنوان

زن عموم و دختر عموم زنگ زدن بهم کلی چرت و پرت گفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر دونمون مشکل پیدا کردہ تو نی نی سایت بس گفتیم خب اسی محو شد

الانم اصلا ی جوری تعریف کرد متوجه نشدم اصلا

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  

زنگ زد گفتم عمو چرا نیومدی شب گفت رفتم جایی دیگه ب اسم خونه شما اگه کسی پرسید بگو اومده بودم خونتون من دیگه واقعا مطمئن شدم یه غلط های میکنه گفتم عمو نکنه پای یه زن دیگه در میانه بلا خندید گفت اره اسمش رو اسم تو سیو کردم تو گوشیم تا کسی شک نکنه و اون روز پیامی که میخواستم بفرستم برا اون فرستادم برا تو بد گفتم عمو نکن زن عموم میفهمه جرت میده ها گفت اون نمیفهمه قبل ها هم ب منو خواهرام و داداشم همیشه میگفت یه زن بیوه پیدا کنین تا من بگیرمش و ما چون شوخ هستش پای شوخی و خنده میزاشتیم و اصلا نمیدونستیم که همش راست میگفته همین جور پشت تلفن گفت همش گفتم برام زن پیدا کن تا ب راه بد کشیده نشم گفتم من از کجا زن پیدا کنم زن خودت نمونه است برو بچسب ب زنت گفت ادم همیشه گوشت بخوره دل زده میشه بعضی موقع ها ادم جیگر هم هوس میکنه و اون هرچی میگفت من شوخی میکردم و نمیخواستم باور کنم اصلا 

گفت فلان همسایتون رو برا من جور کن گفتم اصلا نمیشه زنت بیاد من و فحش بده ب من ربطی نداره همش اسرار کرد منم گفتم باشه میگم ببینم چی میگه بد گوشی رو قطع کردم نزدیک دو ساعت دیگه زنگ زد گفت چیشد ب زنه گفتی منم ب دوروغ گفتم اره رفتم گفتم زنه شوهر کرده رفته گفت چ حیف من هرکی رو خواستم شوهر کرد گفتم عمو تو دیگه پیر شدی ول کن گفت من هرچی هستم از زنم جون ترم زنش واقعا انگار هفتاد سالشه گفتم قسمتت این بوده بد همون جور خدا حافظی کردیم تموم شد بد چند روز زنش از مشهد اومد فوری زنگ زد ب من گفت چرا برای شوهرم زن داشتی پیدا میکردی بیام پیش شوهرت گفتم من کی زن پیدا کردم گفت عموت میگه همش میگفتی اون زنت چیه پیره بیا برات زن جوان پیدا کنم گفتم گوشی رو بده عموم گفت عموت خونه نیست گفتم اگه مرد بود راستش میگفت مرد نیس مثل زنا خودش رو قایم میکنه دختر عموم گوشی رو گرفت یه عالمه بهم حرف گفتن قطع کردن هزار بار زنگ زدم حرسم نمیخوابه جواب نمیدن چیکار کنم

گفت فلان همسایتون رو برا من جور کن گفتم اصلا نمیشه زنت بیاد من و فحش بده ب من ربطی نداره همش اسرار ک ...

چقد عموت پسته!!!!!

برو درخونشون حتما رودرو کن و پیامشم بهشون نشون بده حرفاییم که زده گفته به اسم تو سیو کردمو...همرو بگو

باشوهرت برو درخونشون همونجا دم در بگو دروغگوئه بعدم برگردید

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.