2777
2789
عنوان

زن عموم و دختر عموم زنگ زدن بهم کلی چرت و پرت گفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 43 پست
خیلی دقیق نوشتم که

کلا به جای بعد نوشتی بد ولی بقیش خوب بود 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

حقتهدیگه کاراشو ماسمالی نکنی، این آدما آنقدر حیوانن به عزیزتراشون رحم نمیکن، میاد به تو رحم میکنه؟

همون اول باید میگفتی من همه چیو به زنت میگم صداتم ضبط کردم، یبار دیگه جرعت داری زنگ بزن به من

با ابله بحث نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت فلان همسایتون رو برا من جور کن گفتم اصلا نمیشه زنت بیاد من و فحش بده ب من ربطی نداره همش اسرار ک ...

پیام بده هر چی از دهنت دراومد بگو

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

باشوهرت برو درخونشون همونجا دم در بگو دروغگوئه بعدم برگردید

شوهرم اصلا نمیخوام بفهمه چون بعدا میزنه تو سرم که عموت حروم زاده است و فلان برادرم رو با مادرم فرستادم دم درشون عموم گفته بود خواهش میکنم هیچی نگین نزارین دعوا بشه بابای من یه ادم ب شدت اعصبانی هستش بفهمه همه رو ب باد کتک میگیره عموم و زن عموم رو میزنه شتک میکنه عموم هم گفته بود من انداختم گردن اون تا خودم بی گناه بشم من گفتم تف ب مردونگیت مرد نیستی همچین غلطی نکن میکنی هم گردن یکی دیگه ننداز

پیام بده هر چی از دهنت دراومد بگو

گفتم پیام بدم مادرم نزاشت چون ما از اول مشکل خانوادگی داشتیم باهاشون یه ساله کلا باهاشون دوست شدیم قبلا هم بخاطر پیام دادن شکایت کرده بود از دستمون مادرم ترسید نزاشت گفت بسپر ب خدا ولی من نمیتونم حرسم رو بخورم میخوام یه جور دیگه انتقام بگیرم

بازم ازخودت دفاع کردی ولی چه خونه خراب کنیه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
حقتهدیگه کاراشو ماسمالی نکنی، این آدما آنقدر حیوانن به عزیزتراشون رحم نمیکن، میاد به تو رحم میکنه؟هم ...

هزار بار زنگ زدم تهدیدش کنم جواب نداد بلاکم کرد کثافت داداشم رو فرستادم گفته بود اشتباه از من بوده دوتا شوخی کردیم داداشم میگفت اصلا نمیزاشت حرف بزنم همش میگفت تمومش کنین بزرگش نکنین دهن مردم نیوفته مادرم گفت ولش کن دهن مردم بیوفته فکر میکنن عموم مزاحم من میشده حرف رو برعکس میکنن منم از جایی دیگه انتقام میگیرم 

من بودم میرفتم در خونشون .چرا الکی آدم بد داستان شما باشید

شوهر من نمیزاره تنها جایی برم وگرنه میرفتم جرش میدادم مادرم برادرم رو چند بار فرستادم دم درشون همش عموم میگفته تمومش کنین  زنش رفت بازار پشت سر زنش میرم همه چی رو میزارم کف دست زنش از اون موقع زنش جایی نرفته مادرم همش کشیک میده اگه رفت بازار بهم زنگ بزنه بگه برم اونجا ببینمش همه چی رو بگم شوهرم فقط بازار میزاره تنها برم 

بازم ازخودت دفاع کردی ولی چه خونه خراب کنیه

خیلی اشغاله دیگه تا اخر عمرم حرف نمیزنم باهاشون رسوای عالمش میکنم عکس خودش با اون زنه رو پخش میکنم تا دیگه سرش نتونه بلند کنه تو جمعیت

استارتر ایشالا مشکلت حل شه ولی کمی هم رو دیکتت کار کن اصرار درسته حرص درسته

الان رفتم دیدم اشتباه نوشتم حرص رو من همیشه اینجوری مینویسم چون همش از ذهنم میپره همش هم شوهرم گوش زد میکنه کنه موقعی که عصبی هستم چیزی تایپ میکنم یا غلط مینویسم یا جا میزارم شما ببخشید اگر اشتباهی شده

خیلی اشغاله دیگه تا اخر عمرم حرف نمیزنم باهاشون رسوای عالمش میکنم عکس خودش با اون زنه رو پخش میکنم ت ...

ازخودت دفاع کن ولی دیگه خودتو گناه بار نکن