2777
2789
😂😂😂😂 اتفاقا اینکه کراشت فقط ینفر نبوده خیلیییی خوبه چون باعث میشه هییی بهش فکر نکنی حتما قد کو ...

😁😂😂دقیقا 

ولی خب کلا دیگه وقتی ازدواج کنی همه اش از سرت میپره 

خب ما چون از دو تا شهر متفاوت بودیم 

با فرهنگ متفاوت

حتی مذهب متفاوت 

سوالای زیادی پرسیدیم 

مذهبی هستین یا نه ؟  گفت نه 

اینایی که یادمه گفتم که قراره بعد از ازدواج با خانواده زندگی کنید یا مستقل ؟

خط قرمزاتون تو رابطه ؟ 

با ادامه تحصیل مشکلی ندارید ؟

اونم گفت  این که قراره تو یه شهر غیر از شهر خودت زندگی کنی مشکلی نداری ؟

بعد گفت تا چه حد مذهبی هستی که بعدا سر این موضوع به مشکل بر نخوریم 

اون موقع گفتم اصلا مذهبی نیستم

خیلی بود الان ذهنم یاری نمیکنه دیگه 😂البته جلسه های بعدش دیگه در مورد درآمد و این چیزا هم پرسیدم 

بابامم به شدت مخالفت کرد که قراره برم یه شهر دیگه یکسال تموم مخالف بود 

ولی آخر راضی شد 

واااای چه سوالی حقیقتااا هنگ کردم خیلی جااالبع ، نمیدونم بخدا کامل گیج شدم ، خودت بودی چی میگفتی؟

میگفتم قدرهمدیگه رو بدونین. بعضی وقتا خیلی زود دیر میشه. دل همدیگه رو نشکونین آه دل شکسته میگیرتتون. هر کاری کنین تو همین دنیا جوابشو میگیرین. نمیدونین در برین

که داند به جز ذات پروردگار، که فردا چه بازی کند روزگار...🌱            https://daigo.ir/secret/71775231257.                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😁😂😂دقیقا ولی خب کلا دیگه وقتی ازدواج کنی همه اش از سرت میپره خب ما چون از دو تا شهر متفاوت بودیم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂جرررر 

خداااااااایش خیلی پخته بودی که این سوالارو پرسیدی 

خدااااروشکر 

انشاالله خوشبخترین باشی عزیزم 

😂😂😂😂😂😂😂😂جرررر خداااااااایش خیلی پخته بودی که این سوالارو پرسیدی خدااااروشکر انشاالله خوشبختر ...

خدایی 😐😂😂😂؟؟

۱۸ سالمممم بود 🤣🤣🤣

نصف سوالا یادم رفته بود  انقد سوال آماده کرده بودن بپرسم 

اون لحظه هنگ 😂😂😂کلا اولاش که شوهرم صحبت میکرد من همون چندتایی که یادم مونده بود هم دیدم داره یکی یکی میپره 

زودتر پرسیدم تا یادم نرفته 

خدایی 😐😂😂😂؟؟۱۸ سالمممم بود 🤣🤣🤣نصف سوالا یادم رفته بود انقد سوال آماده کرده بودن بپرسم اون لح ...

😂😂😂😂😂 اره بخداااا 

ماشاالله بهت  

😂😂😂وااای این خیلیییی بده خیلییی ، کلا ناخداگاه هم پسر هم دختر همه چی یادشون میره