2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال قبل رتبم 4500 شد... از نهایی ها ضربه خوردم.... امسال میخام جبران کنم تا الان حدود 60 درصد عمومیه ...

منطقه چند بودی؟

دوستم با4500پزشکی تعدی بندر اورد

اون یکی دوستمم با 6000وخورده ای بازم تعهدی بندر اورد،هردوشونم منطقه3 بودن

استان شما تعهدی نمیخواستن زیاد؟

با 4500رشتهای خوبی قبول میشدی،کاش من رتبه تورو داشتم

:)

منطقه چند بودی؟دوستم با4500پزشکی تعدی بندر اورداون یکی دوستمم با 6000وخورده ای بازم تعهدی بندر اورد، ...

منطقه 3 بودم.. والا 10 سال و نیم تعهد کم نیست وگرنه منطقه ما تعهدی زیاد میخاستن

منطقه 3 بودم.. والا 10 سال و نیم تعهد کم نیست وگرنه منطقه ما تعهدی زیاد میخاستن

چه اشتباهی کردی خدایی

میخوای بری خارج؟

شغلت که اماده بود،بعدشم تعهدی 2طرح داره،یکی طرح عدالت،یکیم طرح ثامن نمیدونم چی چی،هردوی این طرحا میتونی مطب بزنی،یکی از طرحا حتی تخصصم میتونی بگیری،

حتی اگه معدلت خوب باشه اون یکی طرحم تخصص میتونی بگیری،

ینی هیچچ فرقی با دولتی نمیکنه.تازه اگه باردار بشن از مدت تحصیل کم میکنن،اگه ازدواجم کنن محل خدمتشون میوفته شهر خودشون یا همسرشوننن

چه اشتباهی کردی خداییمیخوای بری خارج؟شغلت که اماده بود،بعدشم تعهدی 2طرح داره،یکی طرح عدالت،یکیم طرح ...

خوبیش اینه که تراز سال پیشم حفظ شده بازم هرچی باشه بدون تعهد بهتر از تعهدی.. فوقش یک سال از عمرم رو هدر دادم اما ارزششو داره برای روزانه تلاش کنم

خوبیش اینه که تراز سال پیشم حفظ شده بازم هرچی باشه بدون تعهد بهتر از تعهدی.. فوقش یک سال از عمرم رو ...

اره اینم خوبه حداقل بعد حسرتشو نمیخوری

انشالله امسال رتبه بهتر و دانشگاه خوب قبول بشی