2777
2789
عنوان

دل درد تو روزهای اولی که فهمیدی بارداری طبیعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1309 بازدید | 21 پست
والا من که تا میومدم به دکتر بگم اینورم درد میکنه اونورم درد میکنه همش میگفت طبیعیه در صورتی که به ن ...

امروز روز چهارمی هست که فهمیدم باردارم..امروز خییییلی دردم کمتره..اما جایی گفتن اگه دردت زیاده ممکن خدایی نکرده خاارج از رحم باشه واسه همین خیلی نگرانم

پسر دانا و باهوش من..تو نابغه ترین پسر دنیا میشی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز روز چهارمی هست که فهمیدم باردارم..امروز خییییلی دردم کمتره..اما جایی گفتن اگه دردت زیاده ممکن ...

بيخود گفته اوني ك اينو گفته

البته ببخشيدا

خارج رحمي همراه با لكه بيني هست

من از ١٠ روز قبل پريود تا ١٠ روز بعدش درداي خيلي شديدي ميگرفت دلم مخصوصا زير دلم نگران نباش اين دردا بخاطر لانه گزيني هست

فقط استراحت كن

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
امروز روز چهارمی هست که فهمیدم باردارم..امروز خییییلی دردم کمتره..اما جایی گفتن اگه دردت زیاده ممکن ...

منم اون اولا تا قبل اینکه برم دکتر فکر میکردم خارج رحمیه!!مخصوصا که متاسفانه خیلی میزفتم تو نت راجب علایم این مدل بارداریا میخوندم دیگه توهمی شده بودم!

ولی دکتر بتام رو ک دید (۴۰۰ بود بتام) بدون اینکه حتی سونو یا ازمایش خاصی بگیزه میگفت دردات طبیعیه.من تا یکی دو هفته پیشم درد داشتم هنوزم هر از گاهی وقتی فعالیت زیاد دارم دردای پری دارم ولی دیگه خیلی خفیف

دکتر ب من چیز خاصی نداد ب بعضیا شیاف میدن

اون خارج رحمی با دردای ناجور و خون ریزیای شدید همراههه ان شاءالله بارداری خوبی داشته باشی عزیزم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

نی نیت الان قد یه کنجده:) برو با این فکرا حال کن :)

دست بذار رو شکمت ایت الکرسی بخون .سورهی حجرات برای حفظ جنین هم خیلی خوبه 

سعی کن کتاب ریحانه ی بهشتی رو داشته باشی توصیه های خوبی برای این دوران داره

استراحت رو بیشتر کن و فعلا گرمیجات نخور

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
منم اون اولا تا قبل اینکه برم دکتر فکر میکردم خارج رحمیه!!مخصوصا که متاسفانه خیلی میزفتم تو نت راجب ...

مرسی از جوابت عزیزم ممنونم😘😘

بيخود گفته اوني ك اينو گفته البته ببخشيدا خارج رحمي همراه با لكه بيني هست من از ١٠ روز قبل پريود ...

مرسی عزیزم 😘ممنون از راهنماییت