2777
2789
عنوان

پسربچه ای که توی کویر غیب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4537 بازدید | 112 پست
آخه خزنده اینقدر نزدیک به جاده لونه داشته؟شاید خود بچه راه افتاده سمت بیابون

لونه ها عموما چندتا خروجی و چندتا هواکش دارن و دریچه  تله شکار هم دارن هم برای خزنده ها بعضی حشرات و بندپاها هم  این مدلی لونه میسازن 

بدشانسی بچه احتمالا وقتی توی شانه خاکی توقف کردن یکم تو پارکینگ جلو رفتن و نزدیک یکی از خروجی ها متوقف شدن  تمامش حدسیاته دیگه حقایق رو که فقط خدا میدونه

حال متکلم از کلامش پیداست

من اینقدر داستانهای وحشتناک شنیدم از گم شدن بچه ها و اتفاقاتی که براشون افتاده و تجاوزو.....الان دیگه فقط دعام اینه"خدایا به سلامتی بچم بزرگ بشه".دیگه اعتماد ندارم به هیچ کس.

Never argue with stupid people,because they will drag you down to their level and then beat you with experience.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اینقدر داستانهای وحشتناک شنیدم از گم شدن بچه ها و اتفاقاتی که براشون افتاده و تجاوزو.....الان دیگ ...

متاسفانه همه چیز توی این دنیا ممکنه...خدا خودش بچه ها رو حفظ کنه

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

تو همسایگی عموم اینام یه زنه تنها زندگی میکرد...خیلی مرموز بوده.کلا تو اون محل پنج تا بچه گم شدو دیگه خبری ازشون نشد.تااینکه نوه عموم رو میگیره زنه.داشته میبرده خونشون که زن عموم میبینه و جیغ و داد میکنه.بعدا که پلیس اومدو مشخص شد بچه های قبلی هم کار زنه بوده.بچه هارو از پارک گول میزده میبرده خونشون دستاشونو میبسته و دهنشونم اول کلی میزده و بعد هم میکشتشون.بچه ی خودش از وقتی تو دریا غرق شده بوده روانی شده بوده و شوهرشم بخاطر اینکه گفته بوده بخاطر سربه هوایی تو بچه غرق شده طلاقش داده بود و کلا خیلی اتفاق عجیبی بود.عموم ایناابعد اون قصیه ازاون محل پاشدن کلا.

وقتی خیلی پولدار نباشی خوبیش اینه که کسی به خاطر پول طرفت نمیاد بدیشم اینه که کلا کسی طرفت نمیاد
متاسفانه همه چیز توی این دنیا ممکنه...خدا خودش بچه ها رو حفظ کنه

شما قزوینی؟

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
یاخدااااا خودت رحم کن

مراقبت از بچه هاالانا از نون شبم واجبترشده😳😳😳😳😳😳😳😳

وقتی خیلی پولدار نباشی خوبیش اینه که کسی به خاطر پول طرفت نمیاد بدیشم اینه که کلا کسی طرفت نمیاد
ازاین اتفاقات مشابه توی کویر هست...اینی که تعریف کردم..مستقیما میشناسیمش...یهو یادش افتادم از دوستم ...

اخه اونم دقیقا همین بود که مادره دیوونه شده به نظرت چندتا مورد اینجوری اونم تو راه مشهد اتفاق افتاده الان که شبکه های مجازی زیادن چرا یه عکس از بچه نیس از ده سال پیش این قضیه گفته میشه که اسم یزد و مشهد جزو داستانه یه خانواده از یزد میرن جنوب یا مشهد که توی

شب بچه دستشویی داره بچه ناپدید میشه و مادر دیوونه میشه 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

من هنوز مادر نشدم و بچه اى رو بو نكردم ولى از وقتى باردارم و با اينكه قبل باردارى كمترين حسى ب بچه ها و بچه دار شدن نداشتم حس ميكنم بچه ام ك بدنيا بياد گوشت تن منه اگه يه مو از سرش بيفته يا يه انگشتش كم شه خدايى نكرده جون منو ميگيرن نميدونم چ محبت و آتيشيه خدا ميذاره تو وجود آدم ك هم شيرينه هم اينجور مواقع دردناك خدا براى هيچ كس نياره ك حتى آخ پاره تنشو ببينه ديگه اين چيزا ك نميدرنم چى بگم زبونم نميچرخه ....