2777
2789
عنوان

پسربچه ای که توی کویر غیب شد

4528 بازدید | 112 پست

دوستم چند وقت قبل تعریف کرد که یکی ازآشناهاشون داشتن میرفتن مسافرت مشهد...ازکویر داشتن رد میشدن..شب بوده وخودشون یه ماشین تنها بودن...زن وشوهر ویه پسربچه سه چهارساله...توی مسیر درحال عبور بچه جیشش میگیره وبه مامانش میگه...خلاصه اینها می ایستن کنار جاده تابچه کارشو بکنه...زنه به شوهرش میگه بره ازتوی جعبه عقب آب بیاره...اقاهه هم میره وآب رو پیدا نمیکنه..وزنشو صدا میزنه...خانومه هم چند ثانیه بچه رو تنها میزاره میره کمک شوهرش آب بیاره..وتا برمیگرده میبینه بچه نیست...

کاش تو سهم من بودی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچقد دور وبر میگردن صدا میزنن..هیچ اثری ازبچه پیدا نمیکنن...شب بوده وهمه جا تاریک..حتی چندتا ماشین دیگه هم می ایستن وباهم دور واطراف رومیگردن اما اثری ازبچه پیدا نمیکنن...الان یکسال ازاون ماجرا میگذره...به نظرتون چه اتفاقی برا بچه افتاده

کاش تو سهم من بودی❤️

جنی در کار نبوده کویر اونم شب پر از خزنده های خطرناکه که بعضیشون بزرگن .ندیدین میریم کویر نوردی چند دقیقه اول چقدر توضیح میدن که توشب از گروه جدا نشین هر جایی دستشویی نرین. مراقب صداها باشین و غیره ؟تازه ماها که ادم بزرگیم چه برسه به بچه

بی عقلی کردن بچه با جثه کوچک رو تنها گذاشتن 

ممکنه دم لونه یکیشون بوده بچه رو با سرعت کشیده پایین 

حال متکلم از کلامش پیداست
هرچقد دور وبر میگردن صدا میزنن..هیچ اثری ازبچه پیدا نمیکنن...شب بوده وهمه جا تاریک..حتی چندتا ماشین ...

معماست؟

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562