الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینجوری نگو🥲زندگی پر از قشنگیه🥰کافیه فقط داشته هات رو ببینی و درگیر نداشته هات نباشیمنم یکی بودم ع ...
جنگیدم که الان خستم دارم درجا میزنم جنگ با خودم با قلب و عقلم جنگ با عشق با غرور با خانواده با نامزدم با همه چیز ولی بازنده همه این جنگا منم منی که هر روز خسته تر و تنها تر و افسرده تر میشم منی که هر روز ساکت تر میشم منی که بعد هر خنده تو خودم فرو میرم و یادم میاد چه دردایی دارم ای خدا این من نبودم دلم برای من قبلی که فکر میکرد خوشبختترین زن عالم تنگ شده برای منی که اعتماد داشت منی که بی قید و شرط عاشق بود کاش اون من برگرده اصلا چیشد رفت ها
داشته واسه مشتری گاز آماده ای میبسته به پیک نیک کج بسته بوده یکم باز میکنه که درست ببنده گاز میزنه بیرون پایین پاش هم بخاری روی شمعک بوده خلاصه آتیش میگیره دیگه🫠
ولی سریع پریده رفته کپسول آتشنشانی رو برداشته زده ب مغازه بعدن روی موهاش