2777
2789
تراپیست❤️‍🩹فداسرررررت منم بخاطر حرف مردم خودمو بدبخت کردم مهم‌نیس ب یورت

شهر ما خیلی کوچیکه کاش بتونممم برم اجی 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپبکای قبلبتو خوندم 

به نظرم کار خوبی کردی جدا شدی 

شوهرت هم که خود کشی کرد به شما ربط نداره و عذاب وجدان نگیر 

اذیتت کرده دست روت بلند کرده از همههههههه بدتر اعتیاد که هییچ جوره نمیشه درستش کرد چون بی مسولیتی میاره بی پولی میاره و خانمان سوزت میاره

ببین خودکشی کار راحتیه ولیییی حماقت محضه کسی که نتونه با زندگی بجنگه و با مشکلات رو به رو بشه خودکشی می‌کنه همه ی ما مشکلات داریم آیا بریم سریع جون خودمونو بگیرم 

به نظرم خودتو نجات دادی عزیزم 

چه بسا باهاش ادامه می‌دادی بلاهای بدتری سرت میاورد کسی که آنقدر راحت از جونش بگذره بقیه زندگیش مشخصه 

فداتشم امشب خیلی حالم بد بود میخواستم خودکشی کنم خودمو از این همه درد و تنهایی راحت کنم اما جراتشو ن ...

عزیزدلمممم 

میفهمتت 

ولی خودکشی کار درستی نیست 

جدا از زندگیِ خودت که حرومش میکنی 

اطرافیانت هم تا اخر عمرشون حسرت میخورن🥲

باور کن همه چیز حل شدنیه❤️

عزیزدلم ب حرف مردم فکر نکن اونا همیشه ی حرفی برای گفتن دارن

درسته ولی شهر زیر یک ملیونه

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

تاپبکای قبلبتو خوندم به نظرم کار خوبی کردی جدا شدی شوهرت هم که خود کشی کرد به شما ربط نداره و عذاب و ...

حرفات کاملا درست و منطقیه🥲

بعد از این اتفاق یهو حجم سختیا انقدر بیشتر شد که غم همسرم کمرنگ تر شد 

الان نزدیک سالشه...

کاش فقط بدشانسی نمی اوردم و تصادف نمیکردم🥲

پدرم درگیر سرطان نمیشد...

گاهی وقتا میگم کاش ادامه میدادم 

خیلی تنهایی جنگیدن سخته...

عزیزدلمممم میفهمتت ولی خودکشی کار درستی نیست جدا از زندگیِ خودت که حرومش میکنی اطرافیانت هم تا اخر ع ...

بعضی وقتا فکر میکنم فقط با مرگه که راحت میشم چون واقعا کم آوردم دیگه تو این زندگی نه دل موندن دارم نه پای رفتن 

هرچیزی به وقتش شیرینه چیزی که الان باید درست باشه ولی ده سال دیگه درست بشه بدرد دل آدم نمیخوره

حرفات کاملا درست و منطقیه🥲بعد از این اتفاق یهو حجم سختیا انقدر بیشتر شد که غم همسرم کمرنگ تر شد الا ...

همین که تا الان ادامه دادی قوی بودنتو نشون دادی 

جوانی 

سنی نداری 

خداروشکر سالمی 

برو سرکار 

زندگی رو ادامه بده به خدا توکل کن 

مدیتیشن بگو 

یه دفتر بردار با خودکار توش بنویسه  از خدا تشکر کن 

دفتر شکر گذاری بهش میگن بابت چیزایی که داری و نداری تشکر کن 

برو توی سایت ای استخدام دنبال کار بگرد مسیر زندگیتو عوض کن 

بعضی وقتا فکر میکنم فقط با مرگه که راحت میشم چون واقعا کم آوردم دیگه تو این زندگی نه دل موندن دارم ن ...

اینجوری نگو🥲

زندگی پر از قشنگیه🥰

کافیه فقط داشته هات رو ببینی و درگیر نداشته هات نباشی

منم یکی بودم عین تو 

ولی با مشکلاتی ک برام پیش اومد 

فهمیدم که چقدر این زندگیو با تموم مشکلاتش و سختیاش دوس دارم❤️

بیا نجنگیده نبازیم🌱

همین که تا الان ادامه دادی قوی بودنتو نشون دادی جوانی سنی نداری خداروشکر سالمی برو سرکار زندگی رو اد ...

بعد فوت همسرم زود خودمو جمع و جور کردم 

رفتم سرکار 

متاسفانه تو مسیر تصادف کردم 

۶ ماهه که درگیر پامم 

شکستگی وحشتناک 

بازم خداروشکرمیکنم که دوباره فرصت زندگی کردن رو بهم داد 

من الان تموم غمم مشکل جسمیمه 

انگار این اتفاق باید میوفتاد که همسرم برام کمرنگ تر بشه...