2777
2789

ازدواج تو سن کم طلاق تو سن کم دخالت خانوادم تو زندگی قبلیم و زندگی الانم بازیچه دست خانواده بودم کتکایی ک بچگیم خوردم از دوباره عاشق شدم از دوبارع مخالفت از دوباره دوری از دوبارع مسعولیتی ک رو دوشامه تمسخر خانواده محدودیت های بی سر و پا نداشتن پول محتاج بودن پونزده کیلو اضافه وزن 

بازم خداروشکر سالمم 

فوت کرد

اخه چراچیشد ک اینکارکرد

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم یادم رف بگم ازدواج توسن کم طلاق 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

اسیب روحی 

شهرکوچیک که هر غلتی کنی میپچه و همه فامیلن اشنان و.....

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

سوختن دستای همسرم ، و افسردگی بعدش و از بین رفتن رابطه زناشویی‌مون و از بین رفتن مهر و محبت و عشق ما نسبت ب هم ب خدا خسته شدم منم آدمم.

ینی میشه ی روز بیام بگم همهمه چیز درست شد؟

اصلا اینو ب کی میتونم بگم یا چی یگم که یکی منو مسخره نکنه ، که یکی منو بفهمه🥺🫠