2777
2789
عنوان

میخوام آبله مرغون بگیرم

85 بازدید | 6 پست

سلام شب شما بخیر

خانما من ۳۰ سالمه تابحال آبله مرغون نگرفتم خیلی هم میترسم درضمن بچه دار هم نشدم هنوز 

یکی از بچه های فامیل گرفتن میگم اگه بخوام عمدی ازش بگیرم تو این سن خیلی سخته ؟

یا میتونم پیش پیش با دارو یکم رونددرمان و سختیشو سبک تر و راحت تر کنم؟

چرا میخوای بگیری؟من گرفتم خیلی خیلی خیلی عذاب اور و سخت بود یعنی حتی نمیخوام دیگ اسمش بشنووم میگن هر ...

جدی میگین؟

میترسم خدای نکرده تو بارداری بگیرم که خیلی خطرناکه

شماهم تو سن بالا مبتلا شدید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی میگین؟میترسم خدای نکرده تو بارداری بگیرم که خیلی خطرناکهشماهم تو سن بالا مبتلا شدید؟

ن فکرکنم ۱۸سالم بود

خااارش شدید و وحشتناک کل بدن تب شدید اصلا تبم پایین نمیومد و هزاران بار میرفتم دکتر حتی نصف شب 

نمیدونم من ک خیلی اذیت شدم😢..کلییی آمپول میزدم تا درد و خارشم کم بشه طولانی هم بود مدتش الان بدنم پره از جاهاش میگن هیچوقت نمیره

ان شاءالله نمیگیری اصلا بهش فکرنکن و به هیچکس ک این مریضیو گرفته باشه تا مدتها نزدیک نشو وقتی حامله شدی

ن فکرکنم ۱۸سالم بودخااارش شدید و وحشتناک کل بدن تب شدید اصلا تبم پایین نمیومد و هزاران بار میرفتم دک ...

ای وای چقدر بد خدارحم کرد بهتون  وای چشم پس اصاا نزدیکش نمیرم ترسیدم واقعا