2777
2789
عنوان

عذاب کسایی ک خودکشی میکنن چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2326 بازدید | 102 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از تاثیرات و بهم‌خوردن هورمون ها و ناراحتی و بیماری های روان و اعصاب بر روی مغز هم چیزی گفته؟ مغز اس ...

من از مغزم نوار مغز گرفتن چندماه پیش گفت افسردگی شدید داری همراه با وسواس فکری شدید!! خدا نجاتم نمیده حالمو خوب نمیکنه چاره ای جز خودکشی برای ادم نمیمونه تو این موارد.. مگه دست خودته افسردگی میگیری بعدشم میخوای خوب بشی نمیشی یکی میتونه میشه یکی نمیشه مغز های همه مثل هم نیست یکی شدتش بیشتره پس کسایی ک بخاطر بیماری های اعصاب و روان شدید خودکشی میکنن تا ابد جهنمین!! اونا همین دنیا جهنم رو تجربه کردن 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
خدا ب ادم ۳ تا حق داده حق الناس، حقی ک نسبت ب مردم داریحق النفس، حقی ک نسبت ب خودت وبدنت داری ک ازش ...

نمیتونم بسوزم و بسازم ی حدی داره بزار اون دنیا عذاب بکشم حداقل کسی نمیبینه مشکل من الان جوریه که اطرافیان متوجه میشن بدتره برام زجر اورتره

من شنیدم که هرچی فاتحه و صلوات و این چیزا براشون بفرستی و بخونی هیچکدوم بهشون نمیرسه 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
باشگاه اینا نرفتی برای حالت

چرا به مدت یکماه رفتم تغییری نکرده حال روحیم همینجور بی حس بودم طوری شد که از باشگاه هم دیگه خسته شدم بدم اومد برام اصلا جالب نبود روحیه نمیداد بهم خودمم دیگه از این حالتم بدم اومده باخودم میگم باید خودمو خلاص کنم یا بعضی وقتا میگم کاش یبار دیگه متولد میشدم اونوقت نمیزاشتم به اینجا برسم و افسردگی شدید بگیرم کاش میشد همه چیز و عوض کرد یبار دیگه...! 🥺🥺

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
چون خدا روح رو در بدن توافرید وتورو خلق کرد وتنها اونه ک هروقت بخاد جونتو میگیره !

من این حرفو قبول ندارم

گاهی اونقدر زندگی برای آدم سخت میشه که دیگه نمیتونه تحمل کنه

من خودم اینجا بارها سعی کردم کسایی که قصد خودکشی داشتن منصرف کنم

ولی خودم از وقتی که افسرده شدمو حال روحیم خوب نیست وسوسه شدم از پنجره اتاقم خودمو سه طبقه بندازم و بمیرم

شاید وقتی مردم این حال بدم نباشه

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

میدونم شما چی میگی.جواب اون خانم رو‌ دادم که میگه خدا گفته.پاسخ منطقی هم نداد بهم ،

اره منم برای کسایی میگم ک میگن تا ابد تو جهنمن و.. اگر خدا الان روبروم بود و جواب میداد ازش اینارو میپرسیدم ببینم جوابش چیه 

من از مغزم نوار مغز گرفتن چندماه پیش گفت افسردگی شدید داری همراه با وسواس فکری شدید!! خدا نجاتم نمید ...

والا آبجی بخدا منم مثه تو ام

تاپیک ها ببینی اکثران راجب مرگ

والا حسرت اینایی ک یهو میوفتن میمیرن مخصوصا جوان میخورم

ولی بخدا بخدا

زمان انقدر زود می گذره ارزش نداره

نمیدونی منم چقدر حس پوچی دارم

ولی بخدا تو اون جهنم خراب شده ک در انتظار فرد خودکشی کننده س  هیچی نی. حداقل اینجا آب هس موسیقی هس 

خانواده هست

.اونجا تنهایی و نمیدونم چجور جایی هست ولی جایی نیست ک آدم بخواد خودش بره به استقبالش

من این حرفو قبول ندارمگاهی اونقدر زندگی برای آدم سخت میشه که دیگه نمیتونه تحمل کنهمن خودم اینجا باره ...

مطمئن باش بعد مرگ حالت بدتر میشه جوری که آرزوی حال الانتو میکنی

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️