2777
2789
عنوان

عذاب کسایی ک خودکشی میکنن چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2329 بازدید | 102 پست
والا من نمیدونم 😂ولی فک کن چی باعث میشه یکی خودشو خلاص کنه اون حس هیچ وقت از بین نمیره عذابش خیلی س ...

عذاب این دنیا سخت‌ تره بخدا

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون خواب شاید تلقین ذهنی باشه ولی خود کشی گناه نا بخشودنیه اینو خدا گفته

از تاثیرات و بهم‌خوردن هورمون ها و ناراحتی و بیماری های روان و اعصاب بر روی مغز هم چیزی گفته؟ 

مغز اسکن شده ی آدم افسرده رو دیدید؟ یا کسانی که اختلال روان دارن؟

بهتره در هر مسئله ای رجوع نکنیم به مباحثی که خودشون زیر سوال هستن.

ن عزیزم کسی ک مثلا خودکشی باقرص میکنه، تاخود قیامت فقد خودکشی میکنه باقرص، یاکسی ک خودشو میسوزونه، ت ...

خب چرا ؟

همیشه برام سواله چرا ادما مرگشون خودخواسته نیست

چرا وقتی زندگی اونقدر بد میشه که دیگه راه نجاتی نیست ما اجازه خودکشی نداریم

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

دقیقا ، خودش درد رو داده خودش.نمیدونسته حالشون چطور بوده

من الان افسردگی شدید دارم هرکاری کردم حالم خوب نشده با قرص و.. مغزم کلا تعطیل شده حس مزخرفی دارم روز به روز هم بدتر میشم هرچی از خدا کمک می خوام تو این ایام شهادت دعا میکنم از شب تا صبح خدارو حضرت زهرا رو صدا میزنم فایده نداشته حتی امروز چندروز پیش هم رفتم سر قبر شهدا تپه شهدا دعا میکنم حال روحیم خوب بشه و از خودکشی دست بردارم ولی انگار خدا صدامو نمیشنوه میگم تو خدایی برای تو کاری نداره حالمو خوب کنی و مغزمو از این حالت در بیاری تا به خودکشی فکر نکنم بعد فردای قیامت میخوای بگی چرا خودکشی کردی منم میخوام بگم اون موقع که صدات میزدم چرا صدامو نشنیدی و کمکم نکردی!!؟ 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
خدا خودش آدم رو به این روز میندازه بدبختی بهت میده از تحملت خارجه چکار باید کرد

خدا ب ادم ۳ تا حق داده 

حق الناس، حقی ک نسبت ب مردم داری

حق النفس، حقی ک نسبت ب خودت وبدنت داری ک ازش محافظت کنی ، ونمیتونی حقی ک خدا بهت داده و روح رو دروجود تو افریده ،خودتوبکشی تازمانی مرگ سراغت بیاد،نباید ب خودت اسیب برسونی 

حق الله، ک این حق الله هست ک اونو سپاس وستایش کنی 

میفهمم چی میگی

من خودم چندین بار سابقع هودکشی زیاد داشتم 

یعنی چی چجور بود

چجوری بگم توی اتاق مثل قبر نشسته بود دورش همه خالی 

بعد جالبه اینو هرکی خواب میبینه میگه حرف نمیزنه باهامون انگار زبونش بسته فقط با چشماش حرف میزنه

خالم میگه اون لحظه روی تخت غسال خونه دیدمش دیگه آدم قبل نشدم

جوون بود الکی الکی خودشو به فنا داد

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
خب از کجا مطمئن باشیم اون طرف هیچ خبری نیست!!؟ شما از کجا اینقدر مطمئنی!؟ 😅🤦‍♀️

چون اون طرفی وجود نداره . یه دنیا داریم اینجا یه دنیا داریم در آسمان ها . در آسمان ها خبری از کشت و کشتار نیست هرچی بدبختی و عذاب هست روی همین زمینه . کسی که تاوان اشتباهاتش رو نده اینقدر روی کره زمین میمونه تا پاکسازی بشه و از این سایکل خارج بشه . 

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱
خب چرا ؟همیشه برام سواله چرا ادما مرگشون خودخواسته نیستچرا وقتی زندگی اونقدر بد میشه که دیگه راه نجا ...

چون خدا روح رو در بدن توافرید وتورو خلق کرد وتنها اونه ک هروقت بخاد جونتو میگیره !