2777
2789
عنوان

عذاب کسایی ک خودکشی میکنن چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2325 بازدید | 102 پست
ببین ما مشکل مون روح مونه خوروح ما داره عذاب نیکشه نه جسم موناین روح م هستش هیچ وقت نابود نمیشهمتعلق ...

یچیزی ما با مغزمون مثلا نشخوار فکری میکنیم یا مغزمون بی حس هست و با مغز فکر میکنیم فکر خوب یا بد بعد روح ک جدا شد مگه مغز داره که فکر کنه یعنی همه ی افسرده هام بعداز مرگ افسرده ن هنوز!؟ ☹️😂

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی این راهم بسته ست!!؟ وااای چه بدبختی گیر کردن

بله ،همینطور شنیدم که میگن وقتی کسی خودکشی کنه از دنیا بره هرچقدر که اطرافیان مخصوصا پدرمادر طرف براش گریه کنن غصه بخورن عذاب اون طرف به شدت زیادتر میشه... یه فردی تو اطرافیانمون خودکشی کرد از دنیا رفت مادرش میگفت اومده بود به خوابم میگفت مامان توروخدا برای من گریه نکنید هرچی گریه میکنید من عذاب میکشم 🥲

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
اره این مشکل روحه

وااای بدبخت شدم همین ی ذره امید داشتم ک روحم بعداز مرگ حداقل به ارامش میرسه اینم دیگه اون دنیا باز باهامه اصلا چرا دنیا اومدم تف بهش نمیخواستم اینطوری بشه حالا راه فراری هم ندارم 😭😫😫

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
شما دلیلی داشت افسردگی گرفتید!؟ من بعداز کرونا بهم ریختم کم کم شدید شد افسردگیم 🤦‍♀️

آره

اولش که کنکور گند زد بهم

بعدشم با خانوادم دعوای سنگین داشتم با حرفایی که بابام زد بهم فحش هایی که داد تا مدتها حالم بد بود 

گریه میکردم مثل یه ادمی حمله عصبی بهش دست داده

آشتی کردیم

ولی حال من خوب نشد

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

بله ،همینطور شنیدم که میگن وقتی کسی خودکشی کنه از دنیا بره هرچقدر که اطرافیان مخصوصا پدرمادر طرف برا ...

اییی خدا کاش هیچ افسردگی تو دنیا نبود یا هیچ رنجی حالا رنج به کنار افسردگی بدتره مثل سرطان میمونه 

یچیزی ما با مغزمون مثلا نشخوار فکری میکنیم یا مغزمون بی حس هست و با مغز فکر میکنیم فکر خوب یا بد بعد ...

من تو ی تجربه نزدیک به مرگ خارجی دیدم

می گفت خدا و فرشتع هایی اینایی که با افسردگی و حال بد مقابله میکنن خیلی مورد ستایش هستن

چون اون تجربه گر هم بخاطر همین افسردگی خودشو کشت

گفته بود برگرد بگو هیچ کس خودکشی نکنه

آرهاولش که کنکور گند زد بهمبعدشم با خانوادم دعوای سنگین داشتم با حرفایی که بابام زد بهم فحش هایی که ...

آخی چه ناراحت کننده خدا کمکت کنه عزیزم حق داری ولی انگار بدجور به روحت اسیب وارد شده 😭دکتر رفتی!؟ 

این دنیا میتونی جبران کنی ولی اون دنیا جای جبران نیست! ادم دستش بسوزه، یخ میزار خمیر دندون میزاره زی ...

شنیدم بعضیا تو اتیش و مذاب نیستن مثلا یجای خیلی تاریک به دور از روشنایی یا یه بیابون خشک و بی اب و علف یا گرم یه همچین حالتی ولی هیچ کدوم خوب نیست زجر اوره 

اییی خدا کاش هیچ افسردگی تو دنیا نبود یا هیچ رنجی حالا رنج به کنار افسردگی بدتره مثل سرطان میمونه

میفهمم منم یه مدت درگیرش بودم، فقط اینو بگم که با تغییر شرایط بهتر شدم... یعنی کاری که حالمو خوب میکرد باعث شد که بتونم از افسردگی خلاص بشم... بنظرم کاری که حالت رو بهتر میکنه انجام بده یا شیوه زندگی کردنت رو یه جورایی تغییر بده 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
آخی چه ناراحت کننده خدا کمکت کنه عزیزم حق داری ولی انگار بدجور به روحت اسیب وارد شده 😭دکتر رفتی!؟

نه هنوز 

دیشب تولدم بود برام کیک خریده بودن

خواستن شادی کنن

من فقط تظاهر میکردم خوشحالم

ولی از درون خنثی بودم

چند وقت پیش پدرم عمل داشت من اینقدر بی خیال شدم که بیمارستان نرفتم 

گفتم خدایا ، خدایی نکرده زبونم لال به مرگش راضی نیستم که بابای مهربونم سایه سرمه ولی یه جور انتقام حرفاشو بگیر...

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

نه هنوز دیشب تولدم بود برام کیک خریده بودنخواستن شادی کننمن فقط تظاهر میکردم خوشحالمولی از درون خنثی ...

خب اگر روز به روز حالت بدتر میشه برو اول تراپی خودت دوست داری خوب شی!؟ ی تراپی برو ببین چی میشه اگر دیدی باز خوب نشدی دیگه برو روانپزشک برات دارو بنویسه ی مدت مصرف کن حالت ببین بهتر میشه! پدرت هم انشالله ک سالم باشه بهرحال پدرته چیزی نمیشه گفت ولی نگران نباش حرفایی ک بهت زده یا این دنیا یا اون دنیا یجوری تقاصشو پس میده بالاخره هر حرفی هر دل شکستنی تاوانی داره!! همه مسئولن در برابر حرفایی ک میزنن و دلی ک میشکنن 💔