2777
2789
عنوان

عذاب کسایی ک خودکشی میکنن چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2329 بازدید | 102 پست

تو برنامه زندگی پس از زندگی میگفت بخاطر هرچیزی ک خودشونو کشتن اون همش تکرار میشه براشون یک لحظه ام ولشون نمیکنه مثلا یکی از غم دوری از عشقش خود کشی میکنه اون غمی ک باعث شد خودشو بکنه ار لحظه تکرار میشه 

ن عزیزم کسی ک مثلا خودکشی باقرص میکنه، تاخود قیامت فقد خودکشی میکنه باقرص، یاکسی ک خودشو میسوزونه، تاخود قیامت توی برزخ، خودشو میسوزونه ودوباره زنده میشه  ودوباره خودشو میسوزونه وزنده میشه و.... این روند تاوقتی ک قیامت بشه ادامه داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم دختر دایی من خودکشی کرده خودم خوابشو دیدم حالش اصلا خوب نبودخالمم دیده بود همینجوریدو تا بچه ...

😭😭😞

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

هر لحظه هوررری ی دلش میریزه هر لحظه این حالت مزخرف داره تجربه میکنه تا وقتی که زمان مرگ واقعیش برسه

یعنی میترسه از چیزی!! مثلا از خشم خدا یا ی موجود دیگه 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
ن عزیزم کسی ک مثلا خودکشی باقرص میکنه، تاخود قیامت فقد خودکشی میکنه باقرص، یاکسی ک خودشو میسوزونه، ت ...

یعنی بعداز قیامت چی میشه؟ 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
تو برنامه زندگی پس از زندگی میگفت بخاطر هرچیزی ک خودشونو کشتن اون همش تکرار میشه براشون یک لحظه ام و ...

وای نه...

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

نمیدونم دختر دایی من خودکشی کرده خودم خوابشو دیدم حالش اصلا خوب نبودخالمم دیده بود همینجوریدو تا بچه ...

عزیزم اینت تلقینات ذهنی هستش که از بچگی تو‌مغزمون فرو‌ کردن. تو نا خودآگاهمون ثبت شده و در مواقع مشابه از همون دیتا ها مغز استفاده میکنه و‌تصویر سازی میکنه

هر لحظه هوررری ی دلش میریزه هر لحظه این حالت مزخرف داره تجربه میکنه تا وقتی که زمان مرگ واقعیش برسه

نه نه نمیتونم باور کنم

کاش عذابی نداشتن بمیرم براشون 😭😔

اره واقعا 

خانمه ک تجربه گر بود میگفت برو ببینش خیلی قشنگ بود اون قسمت

نمیتونم ببینم😭