براساس تجربیات خودتون میتونید بگید یا اطرافیانتون مثلا دوست یا اشنا.. احساس میکنم عذاب هاشون باهم فرق دارن
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اینت تلقینات ذهنی هستش که از بچگی تومغزمون فرو کردن. تو نا خودآگاهمون ثبت شده و در مواقع مشا ...
پ یعنی خودکشی عذابی نداره!؟
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
هیچی نمیشه دوستان هیچ فرقی با کسی که خودش میمیره نداره اینکه میگن تو یخ میفته تو مواد مذاب میفته و .. خرافاته . فقط عزت اون روح خیلی میاد پایین چون خودش سبب قطع حیات جسم شده🙃
ولی به نظرم مقدار عذابی که میکشن به دلیل خودکشی کردنشون بستگی داره
مثلا کسی که بیماری روحی شدید مثل افسردگی حاد داره و خودکشی میکنه
هیچ عذابی نداره چون اون مریض روحی بوده
گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد
هیچی نمیشه دوستان هیچ فرقی با کسی که خودش میمیره نداره اینکه میگن تو یخ میفته تو مواد مذاب میفته و . ...
خب از کجا مطمئن باشیم اون طرف هیچ خبری نیست!!؟ شما از کجا اینقدر مطمئنی!؟ 😅🤦♀️
توی برنامه زندگی پس از زندگی یکی تعریف میکرد توی برزج یک قسمتی هست متعلق به افراد خودکشی کرده که هر کسی خودکشی میکرد تمام سلولها بدن اونها هم ناله ای سر میکردند طوری که خاکی که زیرش خوابیده بودند هم از ناله ی اونها تا هوا میرفت انگار با هر کسی که خودکشی میکرد درد وعذاب اونها هم دوباره براشون تداعی میشده و حسش میکردند تعریف کننده هم خودش خودکشی کرده بود
تو دهمین بهار زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده 😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞