2777
2789
عنوان

چرا خانم های نی نی سایت از زنای خراب دفاع میکنن⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2138 بازدید | 250 پست
فدااات بشمممم عزیزی گلم💖💗 همجنین منم خوشحال میشم دوست خوبم🥹🥹😍😍

قربون محبتت قشنگم 😍😍🫂💗💗

مطمعنم دماغ جدید خیلی بهت میاد🥺🥺

خواستی بعدا عکس بزاری منم تگ کن ببینم

شاید منم ترسم بریزه برم عمل کنم 🥲😅

نه من نگفتم همشون خرابن چرا حرف تو دهن آدم میزاری اما همین حرکات کم کم مقدمه چیزای دیگه میشه خیلیهاش ...

باحرفتون مخالفم بنظرم کسی ک با این موضوع مشکل داره میتونه با این افراد ازدواج نکنه و تمام

وگرنه کسی ک بخواد با اینچیزا خیانت کنه مطمئن باش پسفردا با دختر/پسر خالشم دو خط خندید پاش میلرزه

یکی بهش نخ داد پاش میلرزه

و کسی ک تو اون محیط خیانت میکنه هم بیرون اون محیط شرایطش باشه بازم خیانت میکنه

شما همکار جنس مخالف داری شب تا صبح ممکنه باهاش شیفت باشی یه شیفت خلوت که کسی نباشه و اون تایم هم فقط شما باشین فک میکنی کسی ک بخواد خیانت کنه اگه شوخی هم نکنه تو اون شرایط هزارتا فکر نمیکنه؟

کسی ک دنبال اینچیزا باشه راهشو پیدا میکنه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما یک مدیر داریموارد که میشه دونه دونه میفهمه کی حالش خوبه کی فکرش مشغولهباهممونم شوخی میکنه وحرف می ...

کی گفت تو خرابی؟!! حرفو بنداز زمین صاحبش برش میداره

میگم اون زنا ک بقول خودت دلشون مشغوله ک مدیرت باهاشون لاس میزنه زن خرابیه

قربون محبتت قشنگم 😍😍🫂💗💗 مطمعنم دماغ جدید خیلی بهت میاد🥺🥺 خواستی بعدا عکس بزاری منم تگ کن ببین ...

چشممممم عزیزمممم حتمااا تگت میکنم الان درخواست میدمتوی دوستام باش😍🥰

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
من اون زنه رو نمیگم اصلا تو اون تاپیک ک با شوهر اسی زنگ میردمن میگم یه مرد ایکس خیانت کرده و مرده کث ...

اخه اصلا تو اونجا نگفت شوهرم خیانت کرده

شما اون رو مثال زدی

وگرنه به نظر من

خیانت دو سر داره

پنجاه ،پنجاه زن و مرد

فقط خانمهای نی نی سایت

شوهراشون قدیس

زنه خرابه

باحرفتون مخالفم بنظرم کسی ک با این موضوع مشکل داره میتونه با این افراد ازدواج نکنه و تماموگرنه کسی ک ...

گفتم لزوما به خیانت نمیرسه خیلیا خیانت نمیکنن اما خب آثار بد دیگه ای داره که گفتم یکیش سردی بین زن ووشوهره

شما میگی همه خانما خراب هستن نه شما همه همجنسامهمه تا یه خانم میبینن زیبا چمیدونم موفق و.... از حساد ...

من کی گفتمممممممم!!!!!!!!!! الله اکبر الله اکبر

من کجا گفتن همه زنا خرابن؟؟؟!!!!!