2777
2789
عنوان

ماجرای آشنایی عقد و جداییه من🫠💔

2922 بازدید | 105 پست

سلام بچها خوبین 

من حالم اصلا خوب نیست 

همه چیو تایپ کردم ک زود میزارم تا بخونین و یکم دلداریم بدین اولش نمی‌خواستم تاپیک بزنم ک همش چشمم بیوفته ب تاپیک و اعصابم خورد بشه اما با خودم گفتم بزار باشه اینجا تا یاد بگیرم دیگ انتخاب اشتباه نکنم...!

الان هشت روزه متوجه شدم نامزدم کسی ک عاشقش بودم و اونم حاظر بود جونشو بم بده بهم خیانت کرده😭💔

فقط تروخدا آرومم کنین

دلداریم بدین 

کمک کنین حالم خوب بشه

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

چشم بگو جانم 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

(یک)

من چهارده سالم بود از بچگیم ورزش میکردم و خیلی استعداد داشتم تو ورزش خودم ژیمناستیک کار کرده بودم ولی تو زومبا هم عالی بودم 

خلاصه دوست بابام باشگاه داشت و مربی زومبای باشگاه باردار شده بود و اخرای پاییز بود دوست بابام ک ی شب خونمون دعوت بودن بهم گفت مربیمون چون بارداره استراحت مطلقه الآنم زمستونه مربی سخت پیدا میشه پول کلاسارو هم گرفتیم نمیتونیم برگردونیم توام ک یکی دو ساله داری میای واردی میتونی بیای تمرین بدی ی مدت تا مربی پیدا بشه 

منم ی نگاه ب بابام کردم ک گف اگه فک میکنی از پسش بر میای اره برو 

خلاصه من رفتمو زمانی که میخواستم حقوق بگیرم پسر دوست بابام (بیست سالش بود)حقوقمو میداد چون نمی‌خواستم تو کار مامان بابام بریزه پولمو نقد می‌گرفتم 

خلاصه ی دو س ماهی گذشت و من همینجوری حقوق گرفتم و پیامامون با پسر دوست بابام در حد همین ک بگم حقوقمو بده و کجا بیاد بده حقوقم رو بود و هیچ چت اضافه ای نکردیم من خیلی ازش خوشم میومد واقعا ولی چون رفت و آمد داشتیم میدونستم ک مامانش دختر خالشو نشون کرده هیچ واکنشی نشون نمیدادم 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

(دو)

خلاصه دو س ماهی گذشت و مربی پیدا شد ماه آخر بود ک قرار شد حقوقمو بده تو این سه ماه دو بار تنها همو دیده بودیم واس حقوق اونم در حد پنج دقیقا جلو باشگاه ماه آخر اسفند بود ب شدت سرد بود من کلا تو زمستون چشمام کلی اشک میدن اون شبم همینجوری بود چشمم از تو ماشین رفت ی دستمال آورد واسم و بهم گفت خیلی سرده بیا برسونمت ک گفتم نه و فلان گفت بیا بریم ی چیزی بخوریم گفتم ن مامان بابام نگران میشن گفت من زنگ میزنم بهشون میگم با منی خیالشون راحت بشه نترس و فلان گفتم نه خودم میرم خلاصه خودم رفتم با اتوبوس و بم گفت رسیدم خونه بش خبر بدم چون دیر وقته ساعت هشت شب بود تا رسیدم شد همون هشت و نیم 

لباسامو عوض کردم و نشسته بودم رو مبل گوشیمم شارژ نداشت زدم تو شارژ و یادم شد خبر بدم 

ساعت نه بود ک زنگ زد ب مامانم فقط پرسید نیلو رسیده خونه حالش خوبه؟!- 

مامانم گفت آره واس چی گفت هرچی اصرار کردم برسونمش دیر وقته قبول نکرده خلاصه قطع کرد منم تو تل آن شدم دیدم واسم ی قلب بنفش فرستاده(نام کاربریم🙃❤️‍🩹)

اون زمانا معنی بدی نداشت صرفا چون رنگ مورد علاقم بود فرستاده بود 

خلاصه شروع شد از همون شب گفت دختر خالشو اصلا دوست نداره و عاشق من شده و اگه قبول کنم ی مدت باش دوست باشم میاد خاستگاریم و نشون رو بهم میزنه 

من دوسش داشتم واقعا ولی بش گفتم خب دختر حالت گناه داره اسکرین شات چتاشونو فرستاد ک هزار بار بش گفته بود من دوست ندارم و یکی دیگ رو دوس دارم برو ب خانواده ها بگو نشون رو بهم بزنن 

ک متوجه شدم واقعا من باعث خراب کردن رابطشون نیستم 

خلاصه ما شیش ماه دوست بودیم ک خانواده من فهمیدم و از اونجایی ک باباهامون باهم صمیمی بودن رفتن بیرون و حرف زدن تصمیم بر این شد ک یا کلا قطع رابطه کنیم یا جدی بشه تو خونه اونا جنگ جهانی شده بود چون باید نشون رو بهم میزدن و میومد منو نشون کنه بعد منم ترسیدم گفتم اونو نمیخوای ک نشونت بوده منو هم ول میکنی و ازین چیزا اونم خیلی شکاک بود کلی بم تهمت زد و توهین کرد ما کلا کات کردیم رفت و آمد خانواده ها قطع شد و همه چیز تموم شد 

چشم بگو جانم

اکانت فیک همه چی رو نوشتم بخونین🫠

(سه)

دوباره بعد شیش ماه کات ک کمو و بیش و سرد بازم چت میکردیم

ما یروز همو بیرون دیدیم دستمو کشید ک بام حرف بزنه من سرش داد زدم و هلش دادم و کلی بد و بیراه بش گفتم اونم فقط بم گفت بش فرصت بدم یبار حرفاشو بزنه بهم گفت تو این شیش ماه جدایی رفته پیش تراپیست و خودشو درست کرده و نشونش رو بهم زده و واقعا منو میخواد بم گفت بیا خیلی با ملاحظه ادامه بدیم باهم 

منم قبول کردم دو سال کاملا مخفیانه باهم دوست بودیم و ی شب من بش گفتم بخدا این رابطه بی فایدس من همش استرس دارم نکنه دوباره بفهمن و همه چی خراب بشه بیا تمومش کنیم ک بهم گفت بخدا فردا شب میام خاستگاریت 

تو ی شب مامانش و باباشو راضی کرد و خلاصه شب خاستگاری رسید کلی ذوق داشتم 

از چهارده سالگیم تا هفده سالگیم هر روز ب امید اینکه بش برسم خوابیدم و بیدار شده بودم و واقعا اون شب بهترین شب عمرم بود درست شب ۳۱خرداد ۱۴۰۰ یک خاستگاری بود و یک تیر ۱۴۰۰روز سه شنبه ک یادمه تولد امام رضا بود ک ما رفتیم تو حرم عقد کردیم و چ شور و شوقی داشت ی مشهد شاد بود و ماهم شاد تر ک بهم رسیدیم تو همچین روز مبا

رکی

(چهار)

خلاصه روزا و ماها کنار هم می‌گذشت و همه چیز خوب بود هیچ مشکلی نداشتیم باهم شغلشو داشت ماشینشو داشت پدر شوهرمم قرار بود واسش خونه بسازه ک ما دوسال عقد بمونیم بعد بریم سر خونه زندگیمون شیش هفت ماه اول انقد عاشقانه و رمانتیک بود حد نداشت ما هر روز صبحانه می‌رفتیم بیرون نهار خونه ما یا اونا بعدش میرفت سرکار دوباره شب میومد دنبالم بریم شاندیز و طرقبه دور بزنیم و چیزی بخوریم من تو بهشت بودم واقعا
همیشه کادو گل مث همون دوران دوستی همیشه هوامو داشت و کمکم میکرد خودمم اون موقع ها مربی باشگاه بودم هی میگفت تایم کمتر بردار اذیت نشی و فلان برام پول می‌ریخت هر دو ماه یبار میرفتیم کلی خرید میکردیم از لباس و لوازم آرایش و همه چیز انقد رویایی بود زندگیم ک گاهی اوقات ب رفیق صمیمیم تعریف میکردم می‌گفت نامزدت کپی پسرای تو رماناس انقد رومانتیک و خفنه
بهترین جشن تولد بهترین ولنتاین بهترین سالگرد و خلاصه ما تا یکسال اول کیف کردیم
هیچ مشکلی نداشتیم کوچک ترین قهر و دعوایی میشد گل می‌گرفت میومد سرکارم یا خونمون واس آشتی و قهرمون بیشتر از ی روز طول نمی‌کشید
یکسال و یکی دو ماه بود ک دیگ شبا باهم بیرون نمی‌رفتیم و توجهش کم شده بود متوجه شدم با پسر عموهاش میرن بیرون شبا مست میکنن ب من می‌گفت میرن سالن تمرین چون مسابقات بوکس می‌رفت منم باور میکردم ک درگیر مسابقاتش و تمرینه
هرچی بیشتر ب عروسی نزدیک می‌شدیم بدتر میشد میگفتم زودتر کارای خونه رو بکن ک تموم بشه بریم سر خونه زندگیمون الکی می‌گفت پول ندارم اگه خونه دو بسازم پول واس تالار ندارم و هر روز ی بهونه انقد منو دست ب سر کرد ک حد نداشت

(پنج)

کارمون شده بود هر روز جنگ و دعوا ی هفته ده روز همو بلاک میکردیم و حرف نمیزدیم و اصلا همو نمیدیدیم

اونم بدجور درگیر مشروب شده بود و هواسش ب تمرین و مسابقاتش نبود میدونستم پسر عموهاش قصد داشتن همه چیو خراب کنن یکی از پسر عمو هاشو اصلا آدم درستی نیس از اونایی ک هر شب با ی دختره میترسیدم اینم مثل اون بشع و ازین چیزا 

حلقه ازدواجمون رو دستش نمی‌کرد و می‌گفت گم میشه ک همیشه ی بهونه واسه پنهان کردن من و متاهل بودنش پیدا میکرد بش میگفتم ت پیجت بزن متاهلی همه پیجتو دارن بده و فلان گوشش بدهکار نبود می‌گفت من فقط ترو میخوام ب کسی کار ندارم تو این مدتا ک مثلا ی هفته ده روز قهر بودیم هر دفعه پدر شوهرم مارو آشتی میداد بنده خدا برمیگشتیم دو روز خوب بودیم دوباره همون جر و بحثا ن خونه رو می‌ساخت نه راضی میشد جشن بگیره و خیلی حرصم میداد همین جوری هی زمان می‌گذشت و دو سال شد دو سال و نیم 

هرچی بش میگفتم عزیزم انقد عقد درست نیست و خسته کنندس بزار ی تنوعی ایجاد بشه بریم سر خونه زندگیمون آروم بشیم جفتمون( ک خداروشکر نرفتیم) 

دقیقا ۲۵ مهر بود ک متوجه شدم که بیخبر رفته بیرون مست کرده و بعدش من رفتم خونشون حرف زدم با پدر شوهرم و عموی شوهرم گوشیشو گرفتم چک کردم دیدم ک اره با ی دختره تو تلگرام چت کرده و خیلی بهم ریختم و نمی‌خواستم ببخشمش و خواستم جداشم پدر شوهرم کلی اصرار کرد ک ببخشمش و تعهد محضری میده ک اگه کوچک ترین خطایی بکنه و عرق بخوره و دختر بازی کنه کل مهریمو باید بده حق طلاقم گرفتم 

خلاصه الان تقریبا دو ماه میگذره از اون جریانات من تقریبا هفت روز پیش با ی اکانت فیک پسرونه تو اینستا بش پیم دادم ک زنت با منه و فلان تا واکنشش رو ببینم میدونین چیکار کرد و واکنشش چی بود؟!-

(شش)

چندتا اسکرین شات از چتاش با چندتا هرزه فرستاد ک بادوتاشون رابطه جنسی داشته انقد ضایع و مسخره خودش خودشو لو داد من باورم نمیشد ک خودش اتو داده دستم انقد راحت

امشبم بعد هفت روز با ی اکانت جدید ت تل پیام داد فک کردم اومده منت کشی و میخواد معذرت خواهی کنه باورم نمیشد که فیلم رابطه جنسیش با ی هرزه رو برام فرستاده بود و بهم گفت من یکاری کردم ک ب این روز بیوفته

در صورتی که من همیشه پشتش بودم و هواشو داشتم و کم نزاشتم براش خودش بود ک دنبال جنگ بود

منم فک نمی‌کردم اون فیلم همچین چیزی باشه ک دیدم زدم بلاکش کردم چون خیلی اعصابم خورد شد فیلمشم از اونا بود که حذف میشن بعد دیدن نتونستم سیو کنم ک مدرک جمع کنم ولی بازم چون تعهد محضری دارم عالیه و میتونم با گرفتن کل مهریه ام حالشو جا بیارم

اصلا همین ک فیلمو دیدم کلا همه احساسم بهش رو از دست دادم و ازش متنفر شدم و دلم میخواد سر ب تنش نباشه خدا لعنتش کنه که منو تو بیست سالگی بدبخت کرد و این بلا رو سرم آورد💔🫠

برام دعا کنید ک آروم بشم و فکر و خیال نکنم

اکانت فیک همه چی رو نوشتم بخونین🫠

جان نگرفتم 

دارم پستاتو میخونم ❤️

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟