2777
2789
عنوان

در رابطه با تاپیک قبلم

82 بازدید | 14 پست

اینم باید اضافه کنم که 

نظر شخصی خودم اینه که باید یه سایتی رو عین نی نی سایت (با امکانات و دسترسی مشابه (نه مثل ددی سایت)) طراحی کنن تا بتونید ببینید که موضوعاتی که آقایون دربارش تاپیک میزنن چقد متفاوته و چقد اون موضوعات میتونن جدی و به دور از فضای مسخره و خاله زنک بازی باشه

و چقد سطح دغدغه ها متفاوته بین جنسیت مرد و زن

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مشخصه که متفاوت روحیات یه زن بامردفرق میکنه دیگه

ببین اینجا محدودیم محدووود وگرنه میتونیم کاملا درباره هرچیزی که ممنوعه اظهار نظر کنیم و باهم بحث کنیم ،،،ولی متاسفانه فقط تاپیکای خاله زنک ممنوع نیستن و ما دچارشیم مجبوریم با این جور تاپیکا خودمونو سرگرم کنیم 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !

خب مثلا مردا چی میگن که‌ما نمیگیم ؟ اونا اتم کشف کردن یا فضاپیما که ما درگیر خاله زنک هستیم

یکم به موضوعات غالب تاپیک های اینجا نگاه کنید متوجه عرایضم میشید💫

...

پس چرا ما حرف از حقوق برابر میزنیم وقتی انقد تفاوت زندگی و روحیه بین دو جنسیت هست؟؟

گلم روحیات دوجنس و حقوق کاملا بحثشون جدااست مثلا زنا حساس هستن نسبت زیبایی واندامشون ولی برای یه مردمهم نیست این چیزا ولی ازنظرحقوقی تبیعض اونجاست که ارث پس بیشترازدختره متوجه منظورم شدین

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

دوست عزیزچرا اگر انقدر این سایت اعصاب شما رو متشنج میکنه ازش خارج نمیشید؟

چون یه سایت درست و حسابی نزاشتن برای تبادل نظر و سوالایی که آدم داره مجبوره بیاد تو این خراب شده

...

چون یه سایت درست و حسابی نزاشتن برای تبادل نظر و سوالایی که آدم داره مجبوره بیاد تو این خراب شده

مگه شما به این مسئه اعتقاد ندارید که ادم های اینجا یه مشت خاله زنک هستن؟ 

پس منطق ایجاب میکنه که برای حل پرسش هاتون به افراد خاله زنک هم مراجعه نکنید

(حالا که خودتون بر داشتن منطق خیلی پافشاری میکنین عرض کردم) 

مگه شما به این مسئه اعتقاد ندارید که ادم های اینجا یه مشت خاله زنک هستن؟ پس منطق ایجاب میکنه که برای ...

بنده نگفتم خاله زنک هستن گفتم بحث هایی که درش شرکت میکنن مسخره و خاله زنکانست

و البته عرض کردم نه همشون

...

بنده نگفتم خاله زنک هستن گفتم بحث هایی که درش شرکت میکنن مسخره و خاله زنکانستو البته عرض کردم نه همش ...

همونطور که مثلا شما نمیتونید بگید که شخصی احمق تونسته یک بحث عاقلانه و فلسفی رو بوجود بیاره

به همون میزان هم نمیشه گفت

نینی سایتی ها عاقل هستند اما بحث های خاله زنکانه میکنند

این یعنی شما عمده افراد رو خاله زنک میبینید! 

دوم اینکه منطق میگه اگر شما  فقط به قصد سوال پرسیدن میاید فقط سوالات خودتون رو از همون بعضی ها باید بپرسید

نه اینکه وارد تایپیک های خاله زنکانه بقیه بشید و بعد یه تایپیکی با مضمون نظرات گرانبهاتون درمورد سایر تایپک ها بزنید

این یعنی خلاف منطق خودتون عمل کردید

همونطور که مثلا شما نمیتونید بگید که شخصی احمق تونسته یک بحث عاقلانه و فلسفی رو بوجود بیارهبه همون م ...

شما یه 🐘تر به من بده که فقط به اصطلاح عاقلای این سایتو ببینم و فقط از اونا سوال بکنم🙃

و در آخر باید بگم که بله شاید شما درست میفرمایید من که دیگه حتی از ادامه این گفتگو هم خسته شدم

شبتون بخیر

...

شما یه 🐘تر به من بده که فقط به اصطلاح عاقلای این سایتو ببینم و فقط از اونا سوال بکنم🙃و در آخر باید ...

عزیزم ناراحت نشو

فقط ادمایی که فکر میکنن همه چیو میدونن و عقل کلن

و خودشونو به لحاظ عقلی برتر از دیگران میدونن  و مهمتر از همه چیزی جز لب و دهن نیستن

یکم عصبیم میکنن

در ضمن شب شما هم بخر😊