2777
2789
عنوان

چرا همه بچه هاشون عالی هستن به جز بچه من

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 38 پست
مشاور خوب پیدا کردنم سخته مثلا من به مشاور میگم تا کسی خونمون باشه یا مهمونی بریم لجبازیاشو بیشتر می ...

میشه واضح تر بگین چه کارهایی میکنه؟؟مثل کارای پسر منو میکنه؟مثلا کوچیک تر بود سر همزن رو کرده بود تو پریز برق نصف وسایل خونه برق نداشتن..یا یه بار آب ریخته بود رو سیم سه راه روشن و آتیش گرفته بود..و الانم هفت سالشه ماه پیش خمیر دندون و ضدعفونی کننده دندون رو باهم ریخته بود تو مایع دستشویی تا ببینه چه رنگی میشن..یا توی چای که دم کرده بودیم فلفل قرمز ریخته بود تا ببینه مزه و رنگش چطور میشه و من و پدرش کلی دعواش کردیم ولی بعدا یه بار ازم پرسید مامان اگه رنگ آبی و قرمز قاطی بشن،بنفش میشه؟اینجا بود که فهمیدم اشتباه از ما بوده بچه فقط کنجکاوه😔الکی فقط دعواش کردیم..رنگ انگشتی خریدم و تو حمام بردیم اونجا رنگارو قاطی میکرد و لذت میبرد و میفهمید

خدایا شکرت🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه واضح تر بگین چه کارهایی میکنه؟؟مثل کارای پسر منو میکنه؟مثلا کوچیک تر بود سر همزن رو کرده بود تو ...

کآرای پسره من خیلی ساده تر از اینچیزاس شوهرم خیلی حساسه جلو اون کاری میکنه میترسم چون حرفای بد میزنه بهش منم چون شوهرم ناراحت نشه پیش دستی میکنم عصبانی میشم اصلا شوهره من روش تربیتیش فقط مناسبه دختراس اصلا نمیدونه با پسر چجوری رفتار کنه 

بخاطر همون بیشتر کم حوصله شدی چون نیاز ب استراحت ارامش داری پسرت هم الان اوج شلوغیشه کم کم وارد مدرس ...

مدرسه میره پیش دبستانیه 

ممنون از حرفاتون دیگه از فازه اعصاب خردی وارده فازهای عذاب وجدان شدم الان 😜🤕مادر بودن یه بیماری روانیه 🤧

مدرسه میره پیش دبستانیه ممنون از حرفاتون دیگه از فازه اعصاب خردی وارده فازهای عذاب وجدان شدم الان 😜 ...

ههههههه مطمعنم مادر خوبی هستی فقط کمی نیاز ب استراحت بیشتر داری بخاطر همین  شاکی شدی داری غر میزنی هههخخخخ وگرنه پسربچه ها همشون مثل هم هستن مطمعنم دودقیقه یه گوشه اروم بشینه نگران شیطونیاش میشی 

نه نداره سالمه

اعمال بچه ها انعکاسی از رفتار والدین با اون هاست عزیزم رو خودت تمرکز کن خدا بهت بچه ی سالم داده مشکل مغزی ک نداره خدا رو شاکر باش و بیشتر روی خودت و برخورد با لطافت با بچه کار کن تا اینکه بگی چرا انجام نمیده حرفمو گلم✨