2777
2789
عنوان

چرا همه بچه هاشون عالی هستن به جز بچه من

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 38 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه های حالا این طورن من ۱۲ سالشه .یاد گرفتم کمتر گیر بدم و باهاش رفیق باشم ولی در کل عوض شدنشون کوتاه مدته.بزرگتر بشن بدتر میشن‌به نظرم ما خودمون باید بریم مشاوره که یاد بگیریم چطور باهاشون رفتار کنیم.دیونت میکنن

عزیزم چقد شما باهوشی یعنی دارم دیوونه میشم عقلم نرسیده ببرم!بردم لجبازه میگن تحمل کن صبور باش

از این بنده خدا طلب داری؟خب راهی که به ذهنش اومده رو میگه لازم نیست بپری بهش اگه با بچتم همین باشی خب معلومه چرا اینجوری میکنه

دختر منم ۶ سالشه .. گاهی اینجوری میشه البته به رفتار منم بستگی داره وقتی باهاش خوب رفتار کنم مث گل م ...

خب آره همینجوره اگر یکم دستوری بگم یا با ناراحتی دیگه لج میکنه همیشه من باید مدارا کنم و باهاش راه بیام 

از این بنده خدا طلب داری؟خب راهی که به ذهنش اومده رو میگه لازم نیست بپری بهش اگه با بچتم همین باشی خ ...

الان اعصابم خرده بهتره بحث رو ادامه ندی اون بنده خدا هم خودش میتونه دفاع کنه از خودش 

نه بابا من با همه چی کنار میام بقیه میگن چقد صبوری واقعا دیگه گاهی کم میارم خسته شدم از لجبازیاش با ...

پسر بچها خیلی شیطونن اهمیت به حرف دیگران نده معلومه که جز صبوری نباید کاری کنی.

تا جایی که میتوونی محیطو واسش امن کن که مدام بکن نکن نگی

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

نگو ک دلم خونه از خودم

حتی زدم طفلکو

بخدا همه ی بچه ها فرق میکنن این اینجوریه

دلسوز همه است ولی منو اهمیت نمیده

بقیه بلندمیشن میگن بریم بچه هم دنبالش میره

من بایدخودمو بکشم تا بلندشه

بااعصاب خوردی خوابیده

مطمهنم نصف شب بیدارمیشه باگریه 

همه میزننش هیچی نمیگه به اونادست بزنه میگن مارو زد

بهش محل نمیدن اسباب بازی نمیدن میزننش باز بزور میره دنبالشون

بدم میاد ازاین همه سادگی ومهربوینش

بقیه بااین سن کم گرگن بخدا درمقابل این

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

پسر منم همینه.‌من فهمیدم این مدل بچه ها خیلی باهوشن ولی توجه به حرف ندارن یعنی میدونن ها نمیخوان گوش کنن و لجبازن و فقط و فقط عاشق بازی هستن..دوست دارن یکی باهاشون بازی کنه..وقتی میبینن کسی بهشون توجه نمیکنه میخوان یه کاری کنن تا توجه کنن بهشون حالا هرکاری..اینجا نقش من و شمای مادر،فقط صبور بودن و بازی کردن هست و اینکه اصلا گوشی دستش نده..اصلا..شما خطای منو نکن.بسیار صدمه میزنه به تمرکزش..بازی هایی مثل رنگ انگشتی و خمیربازی و نقاشی و فوتبال و این چیزا رو انجام بده باهاش..گل یا پوچ قایم باشک بازی..پسر من عاشق ایناس..واقعا لذت میبره..بچه های بیچاره حق دارن.‌نه حیاطی هست بازی کنن نه تو کوچه میذاریم برن..دلم خیلی براشون میسوزه😭

خدایا شکرت🌹🌹🌹
بچه های حالا این طورن من ۱۲ سالشه .یاد گرفتم کمتر گیر بدم و باهاش رفیق باشم ولی در کل عوض شدنشون کوت ...

مشاور خوب پیدا کردنم سخته مثلا من به مشاور میگم تا کسی خونمون باشه یا مهمونی بریم لجبازیاشو بیشتر میکنه مشاور میگه خب نرید مهمونی مهمونم دعوت نکنید اخه مگه میشه این چه راه کاریه!!!

پسر منم همینه.‌من فهمیدم این مدل بچه ها خیلی باهوشن ولی توجه به حرف ندارن یعنی میدونن ها نمیخوان گوش ...

میدونم حق داره واقعا درکش میکنم با این همه انرژی تو خونه س نمیدونم چکار کنم گاهی اعصابم خرد میشه مخصوصا وقتی میبینم شوهرم بهش گیر میده یا از عمد یه کارو چندین بار میکنه تا لج دربیاره نقطه ضعفم شوهرمه وقتی پسرمم این کارارو میکنه بعدش دهنم سرویسه باید بشینم به اون دلداری بدم که درست میشه 

دقیقا عکس العمل شوهرم زیاده اونم خوشش میاد دوباره انجامش میده هر چی بهش میگم توجه نکن گوش نمیده