2777
2789
عنوان

دخترای مجرد شماام وقتی واسه خونه چیزی میخرید حس غرور میکنید😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 34 پست
شما هم هفته سوم دانشگاهته؟تا الان راضی هستی؟

من سال دوممه

نه راضی نیستم ولی معلمیو دوس دارم

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اع شمارو الان یادم اومد پروفایلت و عوش کردی درسته؟همونی هستید که چندبار ازتون سوال پرسیدم؟

نه از من سوالی نکردی

من تاپیک پربازدیدتو دیده بودم

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

نه از من سوالی نکردیمن تاپیک پربازدیدتو دیده بودم

اع  خب پش اشتباه گرفتم

خیلی اسم کاربریتون اشنا بود

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

ن والا بیشتر حس حمال بودن میکنم

همین الان یه دفتر خرج و درامد نوشتم دیدم اخر ب هیچی نمیرسم

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

دوست دارم برای خودم پولامو خرج کنم 

یا پس اندازم زیاد شد باهاش خونه روستایی بخرم البته اگه بشه 

مجردم

ولی دوست ندارم پولی رو نگه دارم و یه قرونشو به پرنسسی به نام شوهر بدم 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

البته حقوق ما 8 . 9 تومنه3 ماه میشه 28 تومن نه 40 تومن

حکم ۱۳ هست 

برای ۳ ماه اول کسریات کم نمیشه 

براتون بدهی نوشته میشه قسط بندی میشه توی چند ماه پس بدید 

ما سال پیش ۲۸ و خرده ای گرفتیم سه ماه اول 

ورودی های جدید ۱۳ *3 میشه 39 میلیون که حدودا 1 و خرده ای برای بیمه می‌ره و میشه 37 و خرده ای 

البته حقوق ما 8 . 9 تومنه3 ماه میشه 28 تومن نه 40 تومن

۱۲ و نیم ضربدر ۳

میشه۳۸

چرا راضی نیستی عزیزم؟

چون امکانات دانشگاه کمه