2777
2789

واقعا دیگه کم آوردم از صبح داره اذیت میکنه تا شب نه وقت استراحت دارم نه چیزی همش باید حرص بخورم با همه چی مخالفه همه چی هر کاریو بگم نکن از عمد انقد انجام میده تا عصبانی بشم تا کی صبور باشم روانی شدم چرا بچه های دیگه مثل آدم حرف گوش میکنن این انقد اذیت میکنه اخه

چکار میکنید بچه هاتون حرفاتونو گوش میکنن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید هم تو اونو اذیت میکنی

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
شاید هم تو اونو اذیت میکنی

نه بابا من با همه چی کنار میام بقیه میگن چقد صبوری واقعا دیگه گاهی کم میارم خسته شدم از لجبازیاش با همه چی مخالفه الان رفته رو مبل نزدیک پنجره یه کلمه گفتم بیا پایین میوفتی سرت میشکنه هی رفت کلا خوشش میاد ببینه یه چیزیو توجه میکنی هی انجامش میده