2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بدنسازی میشه فقط شکمو اب کرد 

نمیشه...کلا نمیشه موضعی لاغر کرد مگر همون شکمو عضله کنه...که اونم اب نمیشه....فقط جمع میشه اونم برای مدتی

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست
غذامو کم کنم برای شیرم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

یا فقط چربی بخور یا قندی......اینا کنار هم.چاق میکنن....اصلا نخوری هم عالی میشه مخصوصا لبنیات

یه ربع قبل از غذا ماست و سالاد بخور تا حجم معدت پر بشه هله هوله نخور به جاش میوه و آجیل خام اونم در حد ده تا دونه در طول روز بخور شیر کم چربم فراموش نشه چند ماهه زایمان کردی و اصلا وزن کم کردی

شیر کم چرب و ولرم کن و شبا قبل خواب بخور....اب کرفس چربی سوزه.....لیمو خیار و اب دتاکس عالی برای شکمه....اما باید ورزش کنی هر روز در یک ساعت معین

چطور هست؟از نرم افزار استفاده میکنید؟؟؟اگه ممکنه لطفااااااااا کامل توضیح بدید

اره عزیزم برنامه مانکن و دانلود کن 

کالری تثبیت و بهت میده و مقدار کالری ک  ک مصرف کنی وزنت کم میشه 

رژیم کم خوریه 

من همه چیز میخورم ولی کم فعلا تو یک ماه وخرده ای نزدیک ۴ کیلو کم کردم😊

تو شدی 🌙من👶❤️

من تو نت قرص لاغری مهزل سرچ کردم مال ۵۰۴۰هست تنها قرص گیاهیه که تاییدیه وزارت بهداشتو داره و خوردنش تو شیردهی ضرری نداره و حتی شیرو زیاد میکنه من سفارش دادم فردا پس فردا میرسه دستم