2777
2789
عنوان

وقتی که نامزدم منو آورد خونمون

694 بازدید | 33 پست

من بهش گفتم بریم یکم بالاتر دور بزنیم ک ای کاش نمی گفتم، خونه زن سابقش یکم بالاتر از ماس بعد اون داشت رد میشد مارو دید منم دیدم محکم چسبیدم به نامزدم ک ببینه من دوسش دارم و فلان بعد خواستیم برگردیم نامزدم یهو نمیدونم چیشد داشت منو می برد از خونمونم رد شده بود گفتم کجا میری حواست کجاس عاشقی گف ع راس میگی ببخشید حواسم نبود فکرم درگیره نکنه زن سابقش دیده هول شده نکنه هنوز بهش فک میکنه میدونم اصکلم ولی خب دست خدم نیسش😐😂💔💔

من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش) 

خودتم ازدواج دومته؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه

کاش با یه مجرد مثل خودت ازدواج میکردی

اونجوری زندگی آدم هیچوقت آرامش صددرصدی نداره...

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چندسال متاهل بوده؟ 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

من نامزدم قبلا سه چهار ماه نامزد داشته نه که عقد کنن نه فقط نشون برده ولی بهم خورده،من که نمیشناسمش ولی روزیم ببینیمش برام مهم نیست،مگه قراره تو گذشته زندگی کنیم؟منم قبل نامزدم ارتباط بوده تو زندگیم حالا اینجوری رسمی و جدی نشده،اصولا به گذشته آدما تا جایی که به آیندم آسیبی نرسه اهمیت نمیدم 

پشت من خدا بوده همیشه ...

چققققققدر حس بدی داره طلاققطعا روز های خوبی هم با هم داشتنو چقدر غریبه شدن الانخیلی وحشتناکه حق داره ...

ولی اون الان ازدواج کرده حق نداره بهش فک کنه 🫠💔

۵ سال

چرا باهاش ازدواج کردی؟ 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
یهویی چسبیدی بهش😂نه بابا ازاین فکرانکن ..انشالله به غیرازشما فکرش جایی نره تاابد

بازوش از اول دستم بود دیدم محکمتر گرفتم 😂