2777
2789
عنوان

وقتی که نامزدم منو آورد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 33 پست
کاش با یه مجرد مثل خودت ازدواج میکردیاونجوری زندگی آدم هیچوقت آرامش صددرصدی نداره...

ن خوبیم با هم فقط وقتایی ک اونو می بینم یجوری میشم 

من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش با یه مجرد مثل خودت ازدواج میکردیاونجوری زندگی آدم هیچوقت آرامش صددرصدی نداره...

اصلا اینطوری نیست،دیگه الان دخترا پسرا اصولا یه دوست دختر دوست پسری داشتن هر کسی یه گذشته ای داره،منم نامزدم قبلا یه سه چهار ماهی نامزد بوده نشون برده بوده ولی بهم خورده یعنی ذره ای برام اهمیت نداره

پشت من خدا بوده همیشه ...

چسبیدی ب شوهرت جلو همسر سابقش ک چی بیخیال حواست ب خودتو شوهرت باشع پخته و با سیاست رفتار کن

از اول چسبیده بودم 😂فقط محکمتر گرفتمش

من نامزدم قبلا سه چهار ماه نامزد داشته نه که عقد کنن نه فقط نشون برده ولی بهم خورده،من که نمیشناسمش ...

من خدمم داشتم ولی خب چندین ساله باهم بودن 🥲

اصلا اینطوری نیست،دیگه الان دخترا پسرا اصولا یه دوست دختر دوست پسری داشتن هر کسی یه گذشته ای داره،من ...

آخه دوست پسر و دوست دختر فرق داره با اونی که

باهاش زندگی کردی یا حتی رابطه جنسی داشتی

دوستیای این روزا خیلیاشون آبکی و الکی شده

ولی وقتی رسمی شده باشن و جدا بشن بحثش جداست

بازم هر آدمی متفاوته و استثنا وجود داره‌ها

ولی خب هی ذهن آدم ناخودآگاه میره سمتش

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من خدمم داشتم ولی خب چندین ساله باهم بودن 🥲

شما اگه با این مسئله کنار اومدین و براتون مهم نبوده دیگه نباید واکنش نشون بدین،کدوم مردیه دوست دختر نداشته باشه؟همشووون داشتن حالا صرفا چون ایشون میخواد شرعی و قانونی ازدواج کنه و به هر دلیلی نشده که نمیشه گفت دیگه اجازه زندگی نداره 

آخه دوست پسر و دوست دختر فرق داره با اونی کهباهاش زندگی کردی یا حتی رابطه جنسی داشتیدوستیای این روزا ...

شوخی میکنین؟؟!! والا صدهاااا انفر فقط تو همین اینستا نوشتن قبل ازدواج با همسرشون رابطه داشتن حالا بقیه پیشکش... مگه میشه بین دوست دختر دوست پسرم هیچی نباشه؟؟

شوخی میکنین؟؟!! والا صدهاااا انفر فقط تو همین اینستا نوشتن قبل ازدواج با همسرشون رابطه داشتن حالا بق ...

همشون که رابطه جنسی ندارن

من خودم چندساله تو رابطم ولی قرار گذاشتیم

رابطه نداشته باشیم یا زیر یه سقف زندگی نکردیم

خیلی چیزای دو نفره رو هنوز تجربه نکردیم

اگه الان کات کنیم کجا و بعدا طلاق بگیریم کجا...

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

همشون که رابطه جنسی ندارنمن خودم چندساله تو رابطم ولی قرار گذاشتیمرابطه نداشته باشیم یا زیر یه سقف ز ...

خیلیام تو نامزدیو عقد رابطه جنسی ندارن!منظورمو نمیفهمی عزیزم،میگم یعنی از لحاظ عواطف و احساسات اگه بخوای در نظر بگیری بالاخره آدم درگیر میشه،میگم یعنی ربطش به یه اسم تو شناسنامه نیست،حالا من که نامزدم عقد نکرده بودن نامزد بودن چندماه ولی کلا میگم استارتر میگن که آره دیدتش انگار حداسش پرت شده میگم به گذشته اهمیت نده این داستانارو نسازه برا خودش