2777
2789
عنوان

فواید ازدواج چیا هست

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون یه نفری که همدیگه رو حمایت کنید پشتیبانی میکنیدیه رابطه جنسی امن تر و‌ مطمعن تر هست با یک شریک م ...

عه شمایی 

تازه ازدواج کردی حتما کلی تو اوج هستی😅

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

مزایا و معایب برای هرآدمی بسته به شرایطش متفاوته

ولی

اگه با کسی که عاشقشی قراره زندگی کنی،همش میشه مزایا🤷

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

یکی دو تا بچه خوشگل شیطون خواهی داشت که خدا خدا میکنی کی خوابش ببره یکم آرامش بگیری . و عاشقشون هستییه نفر مرد خوب کنارت هست که دوستت داره و دوسش داری و ازش بهترین حس ها رو میگیره و بعضی وقتا هم گن. میزنه به اعصاب و احساس و زندگیت ولی بازم خوبه . حس استقلال و خونه  زندگی خودت خیلی خوبه . 

ازدواج خوب از همه لحاظ خوبهازدواج با عشق درکنار ادم درست و امن اولین چیزی که عوض میشه و بهبود پیدا م ...

منظورتون از رشد چیه

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

از سر کار رفتن راحت میشی، خونه زندگیت با سلیقه خودته ،خیلی چیزها یاد میگیری،درک و مسئولیت پذیریت بیشتر میشه اختیار خیلی از انتخابها با خودته، از خودخواهی درمیای 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

یکی دو تا بچه خوشگل شیطون خواهی داشت که خدا خدا میکنی کی خوابش ببره یکم آرامش بگیری . و عاشقشون هستی ...

چقد قشنگ توصیف کردی 

متاهلی؟