2777
2789
عنوان

فواید ازدواج چیا هست

427 بازدید | 50 پست

لطفا معایب نگید دلیل نمیشه کسی تو ازدواجش موفق نبوده بقیه هم موفق نشن 

مزایا پلیز

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بودن کنار یه آدم خوب همه اش خوبیه دیگه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

آرامش و استقلال، مخصوصا وقتی از خانواده پرجمعیت اومده باشی که حتی حریم خصوصی ندلشته باشی تو خونه پدر، تجربه کردن عشق و محبت و دوست داشتن، خانوم خونه خودت بودن، اختیار صفر تا صد تو زندگی خودت داشتن، مسائل جنسی

ببین من خودم خیلی ضربه ها از جانب خانوادش و اون اوایل از خودشم خوردم اما خداروشکر الان خوبیم با هم از مزایاش اینه که عشق بدون استرس رو با هم تجربه میکنید ساختن یه خونه و خانواده رو با هم تجربه میکنید کنار هم رشد میکنید و به پختگی میرسی استقلال از پدر و مادر خانوم خونه خودت بودن 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

من ک ۳۰ روز از عروسیم میگذره فقط ۱۰ روز پیش شوهرم بودم بخاطر شغلش ک یه شهر دیگس اونم همش درد داشتم بخاطر رابطه فایده ای خاصی ندیدم ولی اینکه تو خونه خودمم برنامه های زندگیم دست خودمه تنها خوبیش تا الانه