2777
2789
عنوان

چرا سمت شمال و تبریز اینا اینقدر به داماد بها میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 47 پست
ماهم تبریزی هستیم اما هیچ کدوم از اینایی که گفتی رو انجام ندادیم البته داخل تبریز واقعا همینطوره عرو ...

فقط طرف خودمون دیدم جهاز خوب و مارک یعنی چی، آذربایجانهای غربی و شرقی، مثلا اطراف اصفهان اصلا نمیدونن مارک چیه همش کاوه اصفهان میچپونن و خیلی جزئی میدن و ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم درسته پدر عروسی جهاز خوب میده و جهیزیه خوب میخره از اونورم توقع طلا خیلی زیاد داره میگم ک ...

ببین من منظورم اینه هم باعث میشه به خانواده هایی که ندارن فشار بیاد هم اینکه مردا پرتوقع شن 

اصلا جالب نیست برا داشتن یه مرد دختر اینقدر خرج کنه حتی اگه داشته باشه 

ببین من منظورم اینه هم باعث میشه به خانواده هایی که ندارن فشار بیاد هم اینکه مردا پرتوقع شن اصلا جال ...

ببین من حتی یادمه یکی از فامیلامون از تبریز اومد من موقعی که نامزد بودم ازم پرسید شوهرت چطوره چجوریه پولداره؟  گفتم خیلی معمولیه شرایط خوب داره اما پولداری که شما میگید نیست گفت واااااا پس چرا شوهر کردی 

الان تازه یکم بهتر شده یکی دو قلم میگن داماد بگیره من ۱۵ ساله ازدواج کردم زمان ما اینجوری باب نبود داماد نهایت پارچه لحاف و تشک می گرفت والسلام، پدرم برای منو و خواهرم بهترین جهزیه رو داد دامادا هم لطف کردن پارچه گرفتن

ببین کلا اینا تو یه دنیای دیگه سیر میکنند

یه بارم یکی از فامیلامون تو تبریز عروسیش بود دختره باباش خیلی پولدار بود خیلی 

خلاصه که جهاز عالییییییی باباش خزیده بود و خونه بزرگ داده به داماد 

از اونورم داماد یه عروسی خیلی خفن گرفته بود براش یکی بنده خدایی از نزدیکامون هروقت مارو میبینه مورد عروسی اون حرف میزنه که دیدید پسره چیکار کرد چه عروسی گرفت افرین بهش 

تیکه به من می‌نواخت که تو چرا شبیه ما نبستی منم گفتم نصف جهاز منو شوهرم خرید خونه باز سازی کرد و عروسی با شوهرم بود منم بابام خونه میدادو جهاز کامل میخرید دیگ شوهرم چه دغدغه ای داشت بهترین عروسی رو میگرفت 

با اینکه هم بابام وسیله های خیلی خوب برام گرفت هم شوهرم سنگ تموم گزاشت 

فقط دنبال چشم رو هم چشمی هستن