2777
2789
عنوان

چرا سمت شمال و تبریز اینا اینقدر به داماد بها میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 47 پست

من همسرم ترک ولی عروسی با دوماد از وسایل هم سرویس چوب و یخچال و تلویزیون با اونه اینجا تازه شنیدم که ترک ها عروسی نصف نصف میگیرن هر کسی دعوتی های خودش 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم وسیله سنگینارو همسرم خرید

کلا اینجا نمی‌خوان همه چی برا یکی سخت باشه

حالا بازم میشه یسری چیزارو خودشون کم و زیاد کنن

مثلا مامانم میگه لوازم چوبی و اینارو داماد بگیره

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

من شمالی ام ، یخچال ، تلویزیون ، لباسشویی ، فرش ، بعضیا هم ماشین ظرفشویی از طرف داماد هست و بقیه جهیزیه رو خانواده عروس می‌خرن. 

طلا هم خانواده عروس و هم داماد می‌خرن 

جشن هاشون که اول بله برون بعد عقد ، شیرینی خوران و روز نشینی ( بعضی ها فقط میگیرن)  حنابندان و عروسی و اینکه هزینه عروسی با داماد هست .

دختری اهل شمال کشور🌱عاشق طبیعت و بارون💙            ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️[منم به آرزوم رسیدم🥺]

آخه ذات دختر اینجوریه باید براش هزینه بشه

ببین عزیزم درسته پدر عروسی جهاز خوب میده و جهیزیه خوب میخره از اونورم توقع طلا خیلی زیاد داره 

میگم که تبریزیا شدیدددددد طلا دوستن 

به خدا من بااینکه خودم تبریزی هستم روم نمیشه برم اونجا زیاد از بس دختراشون طلا دارنو فیس و افاده 

البته درمورد همه صدق نمیکنه