2777
2789

من چوبي هاش رو مادرم گرفت با لباسهاش

يكم گرون شد سرويس چوبش

باقيش رو خودم ميخوام بگيرم

١٦ تومن براى كالسكه هزينه كردن بنظرتون اوكيه؟

مامانايي ك تجربه دارن بنويسن💚

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼

بِبِکو خریدیم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم هزینه کردم ولی کاش هزارتومن هم هزینه نمیکردم استفاده ای ندارم

۱۶تومن خیلیه برا کالسکه نکن به نظرمن

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
از اين مبله ها؟منم مايلر مبله مد نظرمهراضي بودي؟

بله خیلی خوب و مقاومه، کالسکه اش هم کامل جمع میشه و تو صندوق قرار میگیره، صندلی کالسکه صندلی ماشین هم میشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ببین نگاه کن ببین استفاده داری یا نه اخلاق خودت چه جوریه من بچه‌های خواهرم بچه‌های مثلاً خاله‌هام اینا رو وقتی با همدیگه بیرون می‌رفتیم اصلاً دلم نمی‌خواست بذارم تو کلاس که دلم می‌خواست همش بغلم نگه دارم بعد وقتی بغلم بودن احساس آرامش بیشتری داشتم خیالم راحت‌تر بود نسبت به توی کالسکه و اینا بعد خیلی هم من پیاده‌روی ندارم حقیقتاً من با شوهرم بعد از ظهرا و اینا می‌خوایم بریم بیرون اکثراً با ماشین میریم می‌چرخیم بابت این هم وقتی می‌دونم استفادم نمی‌شه اصلاً نمی‌خوام بخرم چون خواهرم خرید وقدر موند توی کمدش بعد از دو تا بچه که داد به جاریش یا کریر خودش وسیله سنگینیه بچه‌ام که میاد داخلش می‌خوای بلند بکنی حداقل ۱۰ ۱۲ کیلو میشه من دستام خیلی ضعیفه انقدر توانایی ندارم چیز سنگین بلند کنم مچ دستای شوهرمم ضعیفه نمی‌تونه بلند کنه به خاطر همین کریر هیچ وقت نمی‌خرم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

من سرویس کالسکه سیسمونیم شد ۱۵ تومن مارک بلکو هست کریر و ساک و کیف بهداشتی و کیف عایق غذا داره کالسکه هم کریکات داره چندکاره هست صندلی ماشین هم کنارش گرفتم که کامل بشه اونم ۴ تومن جمعا شد ۱۹ تومن