2777
2789
عنوان

دلم به اکسم تنگه

303 بازدید | 29 پست

اکسم امشب تولدمو از رو استوری یکی از آشناها دیده بوده،اومد بهم تبریک گفت.یک سال از کاتمون میگذره.

الان که تبریک گفته،خیلی دلم بهش تنگه بخدا.دوست دارم دوباره ارتباطمون شکل بگیره

چیکار کنم راه حل جلو پام بزارین تورخدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روابط  ابدوغ خیاری

ک نه به جایی ختم میشه نه هیچی

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

علت کات؟

اخراش دیگه کمتر صحبت میکردیم..هی حرف نزدیم و نزدیم که هی دور و دورتر شدیم از هم.تهش گفت یه مدت دوست عادی بشیم.تحمل نکردم،گفتم فراموشت میکنم نمیخوام خدافظ.(ولی خب فراموش نکردم هنو که هنوزه عادی نشده بهم)

خیلی میخوامش بخدا

نمیدونم چجوری دوباره یکاری کنم مثل قبلنا منو بخواد

بیخیال پا پیچ هوس نشین اون سیب زمینی باید ازت درخواست کنه که نمیکنه بزا تو کفت بمونه خفشه تو وقارت و ...

اون هیچوقتتتتت نمیاد درخواست کنه خببب خودم چیکار کنم بخدا نمیتونم دیگه

شروع کن چت کردن یه ولنتاینم هم میوفتی😉

بخدا غرورم نمیزاره پیامش بدم

فکر میکنم بخاطر حس عذاب وجدانش یا همینطوری الکی تولدمو تبریک گفته

آخه اصلا خودش حرفی نمیزنه

خدا ای خدا....

بخدا غرورم نمیزاره پیامش بدمفکر میکنم بخاطر حس عذاب وجدانش یا همینطوری الکی تولدمو تبریک گفتهآخه اصل ...

بابا اون پیامت داده

علت کاتتون چیه

اکس من خیلی بیشعوره

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�