2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام می بخشید خالتون که یکی از تاپیک ها گفتین سرطان داشت و شکمش و گرفته بود درمان کردن الان حالشون چ ...

سلام 

درمان کردن خوب شدن ولی بعد شش ماه دوباره عود کرد کل شکمش درگیر شد کبد هم درگیر شده اصلا بیشتر درگیری کبده ولی نمیشه عمل کرد یک سال شیمی درمانی کرد چون نمیشد که عمل کنه و دیگه نمیشد شیمیدرمانی هم بشه داره قرص مصرف میکنه الان خوبه تا یک سال باید قرص بخوره تا ببینن چی میشه

ممنون که جواب دادی خدا ان شاءلله شفاشون بدهکلا از وقتی فهمید تا الان چقدر میگذره؟

فکر کنم سه سال میگذره 

سرطان که درمان میشه مریض باید تا یک سال قرص بخوره که سرطان دوباره عود نکنه ولی پزشک خاله ام متاسفانه اون دارو رو تجویز نکرد و به زودی سرطان برگشت 

شما چه کسی توی خانواده تون درگیر شده

فکر کنم سه سال میگذره سرطان که درمان میشه مریض باید تا یک سال قرص بخوره که سرطان دوباره عود نکنه ولی ...

نمیشه بگی به خاطر قرص نخوردن بوده وقتی سرطان متاستاز میده معمولاموقت خوب میشه و دوباره عود میکنه

پدرشوهرم روده اش و تومور گرفته دکتر بردش اتاق عمل عملش نکردگفت خیلی بزرگه بعد بررسی فهمیدن متاستاز داده به ریه البته یه نودل کوچیک توی ریه اش بود حالا شروع کرده قرص و شیمی خیلی رنگ و روش زرد شده بود اما این یه ماهه بهتر شده خیلیم لاغر شده ....خیلی سخته چند ماهه تمام زندگیمون درگیر این مسئله اس نمیدونم چی میخواد بشه...تا دوسه هفته پیش انقدر بی حال بود و زرد من میگفتم تا تابستون دووم نمیاره اما تا شیمی و شروع کرد بعد دوهفته رنگ و روش خوب شد و حال عمومی و اشتهاشم  بهتر شد نمیدونم یعنی شیمی انقدر زود اثر گداشت 

نمیشه بگی به خاطر قرص نخوردن بوده وقتی سرطان متاستاز میده معمولاموقت خوب میشه و دوباره عود میکنهپدرش ...

اره بلافاصله اثر میذاره اولی خاله ام سرطان گرفت دکترها میگفتن نهایت یک ماه زنده بمونه سه سال گذشته خدا رو شکر خوبه برای سرطان دعا کن و پول خرج کن ایشالله عمرش طولانی میشه

اره بلافاصله اثر میذاره اولی خاله ام سرطان گرفت دکترها میگفتن نهایت یک ماه زنده بمونه سه سال گذشته خ ...

فقط پدرشوهر من شکمش جای عمل روده اش عفونت کرده یکماه و نیمه خوب نمیشه و دائم عفونت میده بیرون 

میگن داخلیه مال تومورشه مگه اون کوچیک شه عمل کنن که خوب شه