الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین یه سری از مردایی که خصلت زن دارن مردایی هستند که تو نی نی سایتن دیگه یه تاپیکی بزن مربوط به خانمها باشه ببین آقایون چطوری میان حمله میکنن نظر میدن و یا یه سریاشونم حالا روشون نمیشه نظر بدن آنلاین میشینن یه گوشه فقط خاموش میخونن دوست دارم تو جمعها شرکت بکنن دوست دارن خیلی حرف بزنن و بدترین چیز به نظر من اینه برای یه مرد که وقتی چند تا خانم یه جا دارن صحبت میکنن بپره بیاد بشینه صحبت بکنه برای همین من خودم به شخصه اصلاً اصلاً آقایون توی سایت رو هیچ حساب میکنم واقعاً چون از نظر من مردی که تو تایم کاری باید سر کارش باشه زحمت بکشه نشسته گوشی گرفته دستش تند تند عین این عمو مردکا تایپ میکنه حقیقتاً ارزش نداره آدم بخواد چیزی بهش بگه
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
الان میان زنده زنده منو آتیش میزننولی قبلا این چیزا وجود نداشتیه ۷-۸ سالی میشه این چیزا مد شده مردا ...
اره منم موافقم قدیما همچین چیزی نبود هر کس تو جایگاه خودش و متناسب با اون رفتار میکرد الان یارو با دو متر قد پنجاه کیلو پشم قهر میکنه میگی بالا چشت ابروعه