2777
2789
عنوان

گهواره برقی نوزاد کسی داره

102 بازدید | 10 پست

دوستان من دنبال یه گهواره برقی دست دوم نوزاد با قیمت مناسب میگردم ، چون توان مالی برای نو خریدنش را ندارم 

کسی دست دوم داره برای فروش ؟

اسی تایپک اخرمو گز بزن🤍✨

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیوار ببین

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

خیلی عالیه من برای پسرم گرفتم نگه داشتم اگر خدا دوباره قسمتم کرد استفاده کنم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خیلی عالیه من برای پسرم گرفتم نگه داشتم اگر خدا دوباره قسمتم کرد استفاده کنم

آخه چند نفر گفتن نمیدونم ممکنه اتصال برق کنه اینا ، راستی چه مارکی خریدی ؟ ازش خیلی راضی بودی ؟ من تازه دخترم 10 روزه به دنیا اومده می‌خوام براش بگیرم اگر واقعاً فکر می‌کنی بچه را آروم می‌کنه بهم بگو بخرم واقعا مهمه برم چون بعضی ها میگن ننو بخری بهتره 

آخه چند نفر گفتن نمیدونم ممکنه اتصال برق کنه اینا ، راستی چه مارکی خریدی ؟ ازش خیلی راضی بودی ؟ من ت ...

نه اتصال برق نداشت رفلاکس داشت میذاشتم داخلش راحت می‌خوابید خیلی برام کارایی داشت خودم کارهامو میکردم مارک جویی بود تا جایی که یادمه چون نه سال پیش گرفتم 

شبیه این عکس بود

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️