2777
2789
عنوان

خانومای قری بیاین😂ورود اقایون ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 61 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون اولیو بات موافقم تقریبا اکثر مردا بشون رو بدی و معذرت بخوای سوارت میشن

وای یا خدا شوهر من کافیه مث این فیلما ی ذره بگی اره حق با توئه درکت میکنم یا من اشتباه کردم ببخشید

انگار دوباره جون میگیره واسه دعوا 

بذاریش میشینه گریم میکنه واسه خودش😂😂

یه بنده خدایی مسن هستن

چاقه

صورت زیبایی هم نداره

هیچکار توخونه انجام نمیده

غذاهاش افتضاحه

همیشه هم تو مطب دکترا و فیزیوتراپیه

از اول جوونم بوده همین بوده

اما شوهرش براش میمیره

بنظرتون رازش چیه؟

یه روز خودش گفت دعا میریزم‌تو غذاش

اما من اعتقاد ندارم

یه بنده خدایی مسن هستنچاقهصورت زیبایی هم ندارههیچکار توخونه انجام نمیدهغذاهاش افتضاحههمیشه هم تو مطب ...

منم اعتقاد ندارم اون قطعا انرژی و جذابیت درونی و اعتماد ب نفس بالایی داره وگرنه خوشگل همه چی تموم بی اعتماد ب نفس کم نداریم ک خیانتم میبینن

وقتی یه چیزی رو میخوام ازش که اکثرا هم مخالفه مدام از اون موضوع تعریف میکنم و خوبی هارو میگم و یجورایی رو مغزش کال میکنم که قبول کنه ، ولی دیگه نمیدونم مون خسته میشه از اصرار هام انجام میده اون کار رو یا حرفام اثر میذاره😂

تو بقیه موارد هم گاهی مظلوم بازی در میارم دلش میسوزه انجام میده ، مخصوصا خیلی دوس داره قیافه مو شکل دختر بچه ها میکنم و الکی بغض میکنم دلش قنج میره 😂انجام میده اون کارو 

در بقیه موارد هم با داد و قال 😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
وای یا خدا شوهر من کافیه مث این فیلما ی ذره بگی اره حق با توئه درکت میکنم یا من اشتباه کردم ببخشیدان ...

مال منم همینه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن