2777
2789
عنوان

خانومای قری بیاین😂ورود اقایون ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 61 پست
وقتی یه چیزی رو میخوام ازش که اکثرا هم مخالفه مدام از اون موضوع تعریف میکنم و خوبی هارو میگم و یجورا ...

اخیی اره معمولا فک میکنن خودشون خیلی میفهمن و ما داریم اشتبا میکنیم سخته ولی نباید زود عصبانی شی و همونجوری اروم قانعش کنی مثلا من میگم من نزدیک ترین ادمم جز تو کیه؟با کی میتونم اینجوری برنامه بریزم واسه ایندم ؟یا با تو برنامه ریزی نکنیم واسه زندگیمون با کی بکنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب لوندی رو باز کن

وقتی کنارشی

ی چیزی میخوای ک قبول نمیکنه یا همچین چیزی

مثلا بشین رو پاهام

موهات باز باشه

موهاتو بریز دورت

دستتو دور گردنش حلقه کن

گردنشو با لاله ی گوشش و بم*ک یا ببوس اصلا

بعد اروم دم گوشش با لوندی حرف بزن

لوندیااا نه عصبی و عادی

مثلا اخر حرفت هر حرفی و‌میگی کش بده

تو چشمام نگا کن

کنار لبشو بوس کن

هر مردی و این از پا در میاره

از عشقمم زیاد استفاده کن

لطفااا بگو چجوری برا رابطه ناز می‌کنی ک بفهمه نازه من بلد نیستم

خب هرکی با توجه ب شرایط خودش مثلا تو بغلشم ازش دوری نمیکنم ولی با خنده میگم نکن نمیخام اونم میدونه جدی نمیگم با خنده میگ واقعا نمیخوای و من هیچی نمیگم میخندم یا حتی باز میگم ن نمیخوام ولی اون ادامه میده

وقتی کنارشیی چیزی میخوای ک قبول نمیکنه یا همچین چیزیمثلا بشین رو پاهامموهات باز باشهموهاتو بریز دورت ...

من ۸۵ کیلو ام چجوری بشینم رو پاش😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
وقتی کنارشیی چیزی میخوای ک قبول نمیکنه یا همچین چیزیمثلا بشین رو پاهامموهات باز باشهموهاتو بریز دورت ...

وای چ خوب بود منتهی باید لم طرفو بلد باشی مثلا شوهر من با گردن تحریک نمیشه با ریشا و موهاش بازی میکنم😁

لطفااا بگو چجوری برا رابطه ناز می‌کنی ک بفهمه نازه من بلد نیستم

من یه بار داشتم ناز میکردم فک کرد واقعا دلم نمیخواد قهر کرد پشتشو کرد خوابید 😂😂بخدا شانس ندارم که خودم به غلط کردن افتادم دور از جون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
وای چ خوب بود منتهی باید لم طرفو بلد باشی مثلا شوهر من با گردن تحریک نمیشه با ریشا و موهاش بازی میکن ...

نامزد من کافیه گوشش و بم*کی یا گردنشو بوس کنی

میره کلا از حال

نفس نفس میزنه🥹🥹🥹

من یه بار داشتم ناز میکردم فک کرد واقعا دلم نمیخواد قهر کرد پشتشو کرد خوابید 😂😂بخدا شانس ندارم که ...

وای دقیقا منم همینجوری ناز میکنم یا شوخی جدی میگیره قهر می‌کنه یبار گفت بوسم کن منم گفتم نه با خنده و یجوری معلوم بود شوخی میکنم قهر کرد 😑

لعنتی عوض شو 

مرسی من تو این مورد خیلی بدم تازه عصبی هم میشم زیاد

ینی واقعا بدت میاد؟خب اگ جیزی تو رابطه اذیتت میکنه اونو حل کن و سعی کن حتما حتما کامل لذت ببری این خیلی مهمه چون رو همه ابعاد زندگیت تاثیر میذاره من ک اگ ی فکرم بیاد سراغم پسش میزنم ب خودم میگم الان فقط وقت اینه لذت ببری

[QUOTE=363218136]من ۸۵ کیلو ام چجوری بشینم رو پاش😂😂[/QUO

بنده خدا پاهاش له میشه 😂

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺