2777
2789

ب چه سیاستی معروفین ؟

و با چ سیاستی کاری میکنین ک شوهرتون ب حرف شما باشه و براش جذاب باشین همیشه؟

مثلا من میدونم موقع دعوا و قهر اگ بگم حق با توئه احساس میکنه خیلی در حقش ظلم شده و همه چی بدتر میشه اما یکم ک فاصله بگیرم و برم تو خودم حتی اگ تقصیر من باشه خودش میاد سمتم

میدونم تو رابطه اگ یکم پسش بزنم عطشش بیشتر میشه و بیشتر میخوادم (البته در حدی ک بدونه دارم ناز میکنم نه که فک کنه کلا دوس ندارم!)

میدونم ک وقتی کاری ازش میخوام با تن صدای اروم و مهربون و تعریف کردن ازش جواب میگیرم ن جدی و طلبکار!!

و میدونم هرویژگی ک دوس دارم اون داشته باشه باید بهش بگم این ویژگی رو داری و هی ازهمون زاویه ازش تعریف کنم تا بیشتر بشه

خواهشا نگین اینا واسه عقد و اول ازدواجه که خودم خانومای باسیاستی رو دیدم ک تو پیری هم مردشون اونارو میپرسته‼️

خانومای با سیاست و قری بیاین باز ازین نکات یادمون بدین😂

بلایک بعد بیام بخونم 🥲🍒

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

اسی تایپک اخرمو گز بزن🤍✨

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون اولیو بات موافقم تقریبا اکثر مردا بشون رو بدی و معذرت بخوای سوارت میشن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خیلی دوس دارم سلیطه باشم منم😂دمت گرم

قربونت قابل نداره😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷