2777
2789

واسه یه بنده خدایی که خیییلی آدم پاک و مؤمنیه و دستش خالیه و افسردگی هم داره میخوایم یه کار تجاری راه بندازیم..فقط خیلی خیلی به دعاهاتون نیازمندیم که اینکار خیلی خوب بگیره..اگه کسی واقعا از ته دل دوست داست داشته باشه حتی شده باشه نفری 1 دونه صلوات هم بفرستید خیلی ممنونتون میشم...انشاالله که آقام ابوالفضل دستتون رو بگیره و حاجت رواتون بکنه..

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرستادم...🤗🌹

وَإِنْ تُطِعْ أَكْثَرَ مَنْ فِي الْأَرْضِ يُضِلُّوكَ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ إِنْ يَتَّبِعُونَ إِلَّا الظَّنَّ وَإِنْ هُمْ إِلَّايَخْرُصُونَ (آیه١١۶سوره انعام) اگر از بسیاری از مردمی که در زمین هستند پیروی کنی تو را گمراه میکنند...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدای مهربونم.خیلی ازت ممنونم برای بزرگترین معجزه زندگیم که در اوج ناامیدی و ناباوری بود ممنونم برای میوه ی دلم ...ممنونم برای اینکه بهم اجازه دادی مادر شدن و تجربه کنم...خواهش میکنم کمکم کن تا صدای قلب نینیم و به سلامت بشنوم و سالم باشه فرشته قشنگم....ممنونم خدا ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
فرستادم برات ایشالا که کارشون خوب پیش میره 

مرسی عزیزم..منم براتون آیت الکرسی خوندم

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
انشاءالله فرستادم

مرسی گلم ممنون براتون آیت الکرسی خوندم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

مرسی ممنونم..منم براتون آیت الکرسی خوندم.

تکرار تاپیک؟؟

آره دوستم مشکلی نداره واسه این کار..چون واقعا نیازمند دعاهاتونیم..دوباره واست آیت الکرسی خوندم عزیزم.